Skip to content
Upcoming

Most Wanted Sneaker Releases – Week 32

9 augustus 2022 21:02
Most Wanted Sneaker Releases – Week 32

Elke dinsdag blikken we weer terug naar de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van de voorgaande week. De week van 1 tot en met 8 augustus 2022 was weer een bijzondere week voor de sneaker liefhebbers. Zo vond onder andere het jaarlijkse Yeezy Day festijn plaats, waarbij verschillende adidas Yeezy modellen werden gereleased en gerestocked. Ook dropte er nog een toffe New Balance x Beams x Paperboy two-pack.

De sneakers in dit overzicht waren allemaal zó populair dat ze ondertussen niet meer bij de retailers te verkrijgen zijn. Gelukkig is het is nog altijd mogelijk om een paar te bemachtigen via de verschillende marktplaatsen. Via de Sneakerjagers resell-pagina kun je zien via welk resale platform je jouw favoriete paar het voordeligst kan scoren.

Laten we gaan kijken naar de Most Wanted Sneaker Releases van week 32.

Stussy x Nike Air Max 2013 ‘Fossil’ | DM6447-200

Stussy x Nike Air Max 2013 'Fossil' | DM6447-200
Stussy x Nike Air Max 2013 'Fossil' | DM6447-200

We trappen het lijstje af met de nieuwe Stussy x Nike Air Max 2013 ‘Fossil’. Deze sneaker kwam uit als onderdeel van een three-pack, met nog een ‘Black’ en ‘Pink’ colorway van dit model. Het ‘Fossil’ kleurenschema is al meerdere keren toegepast op de verschillende Nike x Stussy colllabs.

Dit paar heeft een bovenwerk dat voornamelijk gemaakt is van grof mesh in een beige kleur. Het luchtige materiaal in combinatie met de frisse kleur maakt dit een perfecte sneaker voor de zomer. Rond de kraag zit nog een reverse Swoosh in een zwarte kleur. Een beige midsole en een zwarte outsole maken het design van de Air Max 2013 ‘Fossil’ af.

Stussy x Nike Air Max 2013 'Fossil'

DM6447-200 · Prijs vanaf €161,-

Naar alle aanbieders

Beams x Paperboy x New Balance MADE in UK 920 | M920PPB

Beams x Paperboy x New Balance MADE in UK 920 | M920PPB sneaker releases
Beams x Paperboy x New Balance MADE in UK 920 | M920PPB sneaker releases

Deze sneaker komt voort uit een samenwerking tussen de Parijse sandwichwinkel Paperboy, het Japanse kledingmerk Beams en sportmerk New Balance. Deze MADE in UK 920 combineert wit, zilver en twee verschillende grijstinten.

Waar bij de linkerschoen lichtgrijze overlays zitten, zit bij de rechterschoen donkergrijze overlays en vice versa. Hierdoor krijgt het paar een mismatching look. Wel hebben beide schoenen een basis van wit mesh met een glimmend zilveren overlay op het middenpaneel. Ook heeft de linkerschoen een donkergrijze mid en outsole, waarbij deze bij de rechterschoen lichtgrijs zijn.

Beams x Paperboy x New Balance MADE in UK 920 'Navy'

M920PPB · Prijs vanaf €210,-

Naar alle aanbieders

Beams x Paperboy x New Balance MADE in UK 1500 | M1500BMS

Beams x Paperboy x New Balance MADE in UK 1500 | M1500BMS sneaker releases
Beams x Paperboy x New Balance MADE in UK 1500 | M1500BMS sneaker releases

De Beams x Paperboy x New Balance collab resulteerde ook nog in een mismatching MADE in UK 1500. Hierbij geldt weer hetzelfde, wat lichtgrijs is op de linkerschoen, is donkergrijs op de rechter, en andersom.

Deze New Balance heeft een basis van mesh dat wordt verstevigd met suède overlays. Het grijs getinte bovenwerk wordt wat opgevrolijkt met babyblauwe details op het N-logo, de underlays en de voering. Op de linkertong staat ook nog branding van Beams en op de rechter die van Paperboy.

Beams x Paperboy x New Balance MADE in UK 1500

M1500BMS · Prijs vanaf €175,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Dunk Low Retro ‘Panda’ | DD1503-101

Nike WMNS Dunk Low Retro 'Panda' | DD1503-101 sneaker releases
Nike WMNS Dunk Low Retro 'Panda' | DD1503-101 sneaker releases

De Dunk Low Retro ‘Panda’ is momenteel een van de meest populaire Nike sneakers en in week 31 werd hij eindelijk weer gerestocked. Het paar is bekleed in een neutrale zwart-witte kleurcombinatie. Dit is ook de reden dat deze retro basketbalschoen zo geliefd is, want hierdoor past deze sneaker zowat onder elke outfit.

De ‘Panda’ Dunk heeft een basis van wit leer. Dit wordt verder verstevigd door leren overlays die zwart kleuren. Ten slotte, heeft een paar nog een witte midsole en een zwarte outsole, die weer mooi combineren met de kleuren op het bovenwerk.

Nike Dunk Low Retro WMNS 'Panda'

DD1503-101 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 350 ‘Turtle Dove’ | AQ4832

turtledove
TURTLEDOVE

We sluiten het lijstje af met de adidas Yeezy Boost 350 ‘Turtle Dove’. Al sinds de eerste release is deze sneaker een favoriet onder de fans. De ‘Turtle Dove’ kwam oorspronkelijk uit in 2015 en kreeg op Yeezy Day 2022 eindelijk weer een restock.

De schoen heeft een bovenwerk dat is gemaakt van het sok-achtige primeknit materiaal, met beige als basis kleur en daaroverheen een zwart gespikkeld patroon. Ook de veters zijn voorzien van dit patroon. Op de hak zit een pull tab met daarop een opvallend rood stiksel. De klassieker wordt afgerond met een comfortabele Boost zool.

adidas Yeezy Boost 350 'Turtle Dove'

AQ4832 · Prijs vanaf €282,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 32. Wil jij nou altijd op de hoogte zijn van belangrijke sneaker drops? Zorg dan dat je de Sneakerjagers app download! Daarnaast vind je ook nog eens het laatste sneaker nieuws, een releasekalender, giveaways en sneaker release informatie, en dat allemaal in één app!