Skip to content
Staff Picks

Most Wanted Sneaker Releases – Week 30

26 juli 2022 18:00
Most Wanted Sneaker Releases – Week 30

Iedere dinsdag kijken we terug naar de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van de voorgaande week. In de week van 18 tot en met 24 juli 2022 dropte er weer een breed scala aan bijzondere releases. Zo kwam deze week de hoog geanticipeerde Travis Scott x Air Jordan 1 OG Low ‘Reverse Mocha’ uit.

De keerzijde van populaire sneaker releases is dat ze vaak snel uitverkopen. Gelukkig is het dan nog wel mogelijk om een paar te verkrijgen via de verschillende sneaker marktplaatsen. Op de Sneakerjagers resell pagina kun je zien via welk resale platform je jouw favoriete paar sneakers het voordeligst kan verkrijgen. Laten we kijken naar de Most Wanted Sneaker Releases van week 30.

Travis Scott x Air Jordan 1 OG Low ‘Reverse Mocha’ | DM7866-162

Travis Scott x Air Jordan 1 OG Low 'Reverse Mocha' | DM7866-162
Travis Scott x Air Jordan 1 OG Low 'Reverse Mocha' | DM7866-162

De Most Wanted Sneaker Release van week 30 is de Travis Scott x Air Jordan 1 OG Low ‘Reverse Mocha’. Deze collab is de derde keer dat de rapper en Jordan Brand samenwerken aan een AJ 1 Low. Op de ‘Reverse Mocha’ wordt de traditionele Nike Mocha colorblocking omgedraaid.

Het bovenwerk heeft een basis van bruin nubuck. De overlays zijn bekleed in een wit kleurige leer. Op het middenpaneel vind je Travis Scott’s signature reverse Swoosh in een crème kleur. Ook staat op het middenpaneel en de heel tab nog rode Cactus Jack branding. Ter afronding heeft het paar een vergeelde midsole met een bruine outsole.

Travis Scott x Air Jordan 1 OG Low 'Reverse Mocha'

DM7866-162 · Prijs vanaf €380,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Slide ‘Onyx’ | HQ6448

adidas Yeezy Slide 'Onyx' | HQ6448
adidas Yeezy Slide 'Onyx' | HQ6448

Ook is er weer een nieuwe colorway gedropt van de Yeezy slides. Dit keer verscheen de slipper in een ‘Onyx’ colorway. De Yeezy slides zijn gemaakt van een licht en duurzaam EVA-schuim. Doordat het design monochroom is en bestaat uit één geheel krijgt de slipper een minimalistische look. De gegroefde tanden van de outsole zorgt nog voor extra grip.

adidas Yeezy Slide 'Onyx'

HQ6448 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

Nike SB Dunk Low ‘Los Angeles Dodgers’ | DO9395-400

Nike SB Dunk Low 'Los Angeles Dodgers' | DO9395-400
Nike SB Dunk Low 'Los Angeles Dodgers' | DO9395-400

De Nike SB Dunk Low ‘Los Angeles Dodgers’ is onderdeel van het ‘Bubble Gum’ Pack, een collectie van sneakers die zijn geïnspireerd op honkbalteams. Het bovenwerk van deze combineert blauw en wit, wat de hoofdkleuren van de LA Dodgers zijn.De sneaker heeft een basis dat is bekleed in wit leer. Hieroverheen zitten overlays van suède die ‘Dodger Blue’ kleuren.

De zichtbare stiksels rond de Swoosh zijn een knipoog naar het borduurwerk op de MLB jerseys. Rode Nike logo’s zijn te vinden op de tong en heel tab. Onder de tong vind je nog een graphic van een palmboom en het Dodgers stadion. Ten slotte, heeft de sneaker nog een gum outsole, waarbij een gedeelte van rechterzool bubble gum roze is. Dit hebben hebben alle sneakers uit het pack.

Nike SB Dunk Low 'Los Angeles Dodgers'

DO9395-400 · Prijs vanaf €263,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 WMNS ‘Varsity Red’ – Chenille | DJ4891-061

Air Jordan 1 WMNS 'Varsity Red' - Chenille | DJ4891-061
Air Jordan 1 WMNS 'Varsity Red' - Chenille | DJ4891-061

De Air Jordan 1 WMNS ‘Varsity Red’ – Chenille heeft een klassiek leren bovenwerk met een opvallende, pluizige Swoosh. De sneaker heeft een basis van leer dat wit kleurt. De hak, mudguards en veteroogjes kleuren ‘Varsity Red’.

De leren kraag kleurt grijs, net als de corduroy tong. Ten slotte, heeft het bovenwerk een rode Chenille Swoosh. De witte midsole met de rode outsole combineren weer mooi met de kleuren op het bovenwerk.

Air Jordan 1 WMNS 'Varsity Red' - Chenille

DJ4891-061 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 ‘Color of the Month’ | DJ3911-100

Nike Air Force 1 'Color of the Month' | DJ3911-100
Nike Air Force 1 'Color of the Month' | DJ3911-100

De Nike Air Force 1 ‘Color of the Month’ is niet zomaar een white-on-white Air Force 1. Met deze sneaker biedt Nike een hommage aan de sportwinkels uit Baltimore, die met hun ‘Color of the Month’ programma ervoor hebben gezorgd dat de AF1 vandaag de dag nog bestaat.

Deze Nike Air Force heeft een ‘Triple White’ colorway. Het leer op de ‘Color of the Month’ heeft echter een premium upgrade gekregen vergeleken met een standaard witte Air Force 1. Wat deze sneaker verder zo bijzonder maakt zijn de kleine details. Zo staat op de tong van de sneaker ‘Anniversary Edition’, wat verwijst naar 40-jarig bestaan van het model.

Op de heel tab staat ‘NIKE AIR’, maar dit keer zonder Swoosh. Ten slotte, krijg je nog een tandenborstel zodat je de AF1 crispy white kan houden. Ook komt de schoen nog met een speciale doos en bijzondere graphic op het pak papier.

Nike Air Force 1 'Since 82'

DJ3911-100 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de vijf ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 30. Wil je nou altijd op de hoogte zijn van alle het nieuws rondom sneakers? Zorg dan dat je de Sneakerjagers app download! Hier vind het laatste sneaker nieuws, een releasekalender, giveaways en sneaker release informatie, allemaal in één plek.