Skip to content
Upcoming

Most Wanted Sneaker Releases – Week 24

14 juni 2022 19:43
Most Wanted Sneaker Releases – Week 24

Het is alweer dinsdag en dat betekent dat het tijd is voor de ‘Most Wanted Sneaker Releases’, de serie waarin we terugkijken naar de releases die de voorgaande week het hardst zijn gegaan. Ook in de week van 6 tot en met 12 juni 2022 zijn er weer veel bijzondere sneakers gedropt.

Veel van deze paartjes zijn zo hard gegaan dat ze ondertussen bij alle retailers uitverkocht zijn. Wél zijn ze nog te verkrijgen via de resale platformen. Op de Sneakerjagers resell pagina kun je zien via welke marktplaats je jouw gewilde sneaker het voordeligst kan verkrijgen. Hieronder vind je een overzicht met de vijf ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 24.

Air Jordan 4 ‘Zen Master’ | DH7138-506

Air Jordan 4 'Zen Master'

De ‘Most Wanted Sneaker Release’ van week 24 is de Air Jordan 4 ‘Zen Master’. Het bovenwerk van de sneaker bevat een tie-dye patroon met verschillende roze en paarse tinten. De details zijn voornamelijk zwart of doorzichtig. Zo kleuren de veters, kraag, tussenzool en het mesh zwart. De TPU Lacewings en de heel-tab zijn doorzichtig. Het subtiele kleurgebruik bij de details geeft het tie-dye bovenwerk de ruimte om op te vallen.

Air Jordan 4 Retro 'Zen Master'

DH7138-506 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders

NikeCraft ‘General Purpose Shoe’ | DA6672-200

NikeCraft General Purpose Shoe
NikeCraft General Purpose Shoe

Wanneer kunstenaar Tom Sachs en Nike samenwerken zou je er van uitgaan dat er een futuristische ruimteschoen uitkomt. De NikeCraft General Purpose Shoe (GPS) is eigenlijk compleet het tegenovergestelde. Deze schoen is bedoeld voor algemeen gebruik. Te gebruiken als een stuk gereedschap voor het dagelijks leven, zonder toeters of bellen.

Het design van de NikeCraft GPS is simpel, maar effectief. Het bovenwerk is gemaakt van een ultra luchtig knit materiaal met een microvezel kraag. Hieronder vind je een drie-delige cup sole. Door deze combinatie van simpel design met hoge kwaliteit materialen is de GPS comfortabel en ondersteunend voor een schappelijke prijs.

Mocht je de drop hebben gemist en kun je het veroorloven om de resale prijs ervoor neer te leggen. Niet getreurd! Tom Sachs heeft heeft een statement naar buiten gebracht waarin hij zegt dat de sneaker later in 2022 nog gerestocked zal worden.

NikeCraft General Purpose Shoe

DA6672-200 · Prijs vanaf €107,-

Naar alle aanbieders

Nike SB Dunk Low ‘Valour Blue’ – Phillies | DQ4040-400

Nike SB Dunk Low 'Valour Blue'
Nike SB Dunk Low 'Valour Blue'

De Nike SB Dunk Low ‘Valour Blue’ – Phillies colorway is geïnspireerd de Philadelphia Phillies, een baseball team. Op het bovenwerk worden verschillende leersoorten gecombineerd. De basis van de SB Dunk is van nubuck en kleurt blauw. De overlays zijn van suède en kleuren ook blauw. De Swoosh, heel tab en tong kleuren bordeauxrood.

Het kleurgebruik op het bovenwerk en de gum outsole zorgen ervoor dat de sneaker een retro look krijgt. Onder het label is nog een leuke knipoog naar Philadelphia te vinden. Bij de linkerschoen vind je hier namelijk een stiksel van de ‘Philly cheesesteak’ en bij de rechter een van de Liberty Bell, een historische klok uit de stad.

Nike SB Dunk Low 'Valour Blue' - Phillies

DQ4040-400 · Prijs vanaf €204,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Retro High OG ‘Visionaire’ | 555088-702

Air Jordan 1 Retro High OG 'Visionaire'
Air Jordan 1 Retro High OG 'Visionaire'

De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Visionaire’ is een van de meest opvallende sneakers van 2022, letterlijk. Deze sneaker maakt gebruik van de klassieke AJ1 color-blocking style. Het bovenwerk is gemaakt van wit leer. Daaroverheen bevinden zich leren overlays die neon-geel van kleur zijn. Verder zijn er nog zwarte details te vinden op de swoosh, kraag, veters en outsole. De tong heeft een off-white tint, wat het een vintage doet lijken.

Air Jordan 1 Retro High OG 'Visionaire'

555088-702 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ | HP8739

adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx
adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx

We sluiten het lijstje af met de adidas Yeezy Foam ‘Onyx’ RNNR. De clog is gemaakt van een combinatie van EVA-Foam en algen materiaal. Dit zorgt ervoor dat de schoen duurzaam is en comfortabel. De ‘Onyx’ colorway lijkt zwart, echter is het maar een donkere kleur grijs.

adidas Yeezy Foam RNNR 'Onyx'

HP8739 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de vijf ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 24. Wil jij nou alle essentiële sneaker informatie makkelijk kunnen vinden? Download dan de Sneakerjagers app! Hier vind het laatste sneaker news, release kalender en sneaker release informatie allemaal in één plek.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date