Skip to content
Staff Picks

Most Wanted Sneaker Releases – Week 23

7 juni 2022 16:45
Most Wanted Sneaker Releases – Week 23

Het is weer tijd voor de ‘Most Wanted Sneaker Releases’, de serie waarin we terugkijken naar de meest gewilde paartjes van de voorgaande week. In dit overzicht hebben wij de top vijf van week 23 op een rijtje gezet.

De sneakers in dit overzicht waren zo gewild dat ze overal snel uitverkocht waren. Wél zijn de paartjes nog verkrijgbaar via de resale market. Op de Sneakerjagers resell pagina zie je op welke resale marktplaats je jouw favoriete sneaker het voordeligst kan verkrijgen. Hieronder vind je de vijf ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 23.

A Ma Maniere x Air Jordan 2 ‘Sail’ | DO7216-100

A ma maniere Air jordan 2
A ma maniere Air jordan 2

De ‘Most Wanted Sneaker Release’ van week 23 is de A Ma Maniére x Air Jordan 2 ‘Sail’. De Jordan 2 was eerst een ondergewaardeerd model, maar is in 2022 helemaal teruggekomen. Voor de derde samenwerking tussen A Ma Maniére en Jordan Brand is een luxe versie van de AJ2 gecreëerd.

A Ma Maniére heeft een design taal ontworpen dat met minder versieringen toch luxe en elegantie uitstraalt. Het bovenwerk van de AMM x AJ2 is volledig gekleed in een sail kleurig suède. De zwarte midenzool bevat een hagedissenprint. Verder bevat de sneaker nog verschillende burgundy details zoals de bij de stiksels en de hak.

A Ma Maniere x Air Jordan 2 'Sail'

DO7216-100 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders

Nike SB Dunk Low ‘Green Apple’ – Fruity Pack | DM0807-300

Dunk Low 'Green Apple'
Dunk Low 'Green Apple'

De Nike SB Dunk Low ‘Green Apple’ is een van de paartjes uit het ‘Fruity Pack’. Deze collectie bestaat uit vier sneakers die fruit-geïnspireerde colorways bevatten. Dit paartje is, zoals de naam doet duiden, geïnspireerd door de appel.

Het bovenwerk bevat ‘Atomic Green’ overlays van een een premium suède met leren kokosmelk-kleurige underlays. De donkergroene details op de Swoosh, heel tab en de tong label maken het ontwerp helemaal af. Een bijzonder detail is het cartoon design van een appel onder de tong van de Dunk.

Nike SB Dunk Low 'Green Apple' - Fruity Pack

DM0807-300 · Prijs vanaf €215,-

Naar alle aanbieders

Nike SB Dunk Low ‘Cherry’ – Fruity Pack | DM0807-600

Cherry dunk
Cherry dunk

De Nike SB Dunk Low ‘Cherry’ is ook onderdeel het ‘Fruity Pack’. Dit paartje is geïnspireerd door de kers.

Het bovenwerk bevat ook premium suède overlays, die op dit paartje bordeauxrood kleuren. De underlays zijn gekleed in een fel kersen-kleurig rood. De rode Swoosh valt qua kleur ergens tussen het bordeaux- en het ‘Cherry’ rood. De bordeauxrode outsole onder de witte midsole brengt het design van de sneaker helemaal samen.

Nike SB Dunk Low 'Cherry' - Fruity Pack

DM0807-600 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy 350 V2 CMPCT ‘Slate Carbon’ | HQ6319

adidas Yeezy 350 V2 CMPCT
adidas Yeezy 350 V2 CMPCT

De adidas Yeezy 350 V2 CMPCT ‘Slate Carbon’ bevat een primeknit upper. Hierdoor krijgt het model een sok-achtige constructie. Ook het vetersysteem en de kraag zijn speciaal op deze ‘CMPCT’ versie van de 350. Zo zijn de veters aan elkaar vastgemaakt, waardoor je een functioneel ‘No-tie’ systeem krijgt. De kraag is elastisch waardoor de perfecte pasvorm aanneemt. Het bijzondere primeknit patroon op het bovenwerk combineert de kleuren zwart en bruin.

adidas Yeezy 350 V2 CMPCT 'Slate Carbon'

HQ6319 · Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Low ‘Shadow Toe’ | 553558-052

Air Jordan 1 Low 'Shadow Toe'
Air Jordan 1 Low 'Shadow Toe'

We sluiten het lijstje af met de Air Jordan 1 Low ‘Shadow Toe’. De AJ1 Low is een van de populairste modellen van dit moment. De combinatie van zwart, wit en grijs leer op het bovenwerk geeft dit paartje een strakke look. De licht grijze outsole brengt de sneaker helemaal samen.

Air Jordan 1 Low 'Shadow Toe'

553558-052 · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders

Dit waren weer de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 23. Wil jij nou alle essentiële sneaker informatie makkelijk kunnen vinden? Download dan de Sneakerjagers app! Hier vind het laatste sneaker news, release kalender en sneaker release informatie allemaal in één plek