Skip to content
Staff Picks

Most Wanted Sneaker Releases – Week 22

31 mei 2022 18:19
Most Wanted Sneaker Releases – Week 22

De dinsdag is weer aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is dat we kijken naar de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van de voorgaande week. In dit overzicht zullen we terugkijken naar de vijf meest gewilde drops van week 22.

Deze releases zijn vorige week zo hard gegaan dat ze voornamelijk nog te verkrijgen zijn op de resale markten. Op de Sneakerjagers resell pagina zie je waar je deze sneakers toch nog kunt verkrijgen en ook gelijk voor de beste prijs. Laten we starten met met de vijf ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 22.

1. Travis Scott x Nike collectie

De Most Wanted sneaker release van deze week is de Travis Scott x Nike collectie. Na de tragische gebeurtenissen die zich afspeelden bij het Astroworld festival was het gepast om de samenwerking met de rapper enige tijd stil te leggen.

Afgelopen vrijdag kwam de Travis Scott x Nike collectie dan eindelijk uit, bestaand uit twee colorways van de Air Max 1 en twee verschillende Air Trainer 1 SP’s.

Air Max 1 ‘Baroque Brown’ & ‘Saturn Gold’

Baroque
Saturn gold

De Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Baroque Brown’ en ‘Saturn Gold’ colorways zijn twee van de meest gehypte releases van dit jaar. Oorspronkelijk zou het two-pack uitkomen op 16 december 2021, nu bijna een half jaar later krijgen de sneakers toch een release.

De Air Max 1 ‘Baroque Brown’ en ‘Saturn gold’ hebben veel bijzondere details, die je normaal niet op een AM1 vindt. Zoals je gewend bent bij een Travis Scott sneaker is de Swoosh op het midden paneel omgedraaid. Ook is de Air Bubble in de zool bedekt waardoor hij niet zichtbaar is. Op het middenpaneel vind je een leren overlay, die alleen op deze versies van de Air Max 1 te vinden is.

De ‘Baroque Brown’ heeft een kleurenpalet dat bestaat uit verschillende aarde tinten, gecombineerd met rode details zoals de veters en de heeltab. De ‘Saturn Gold’ is kleurt volledig ‘Wheat’ met grijze details, ook bij de veters en heeltab.

Travis Scott x Nike Air Max 1 'Baroque Brown'

DO9392-200 · Prijs vanaf €196,-

Naar alle aanbieders

Travis Scott X Nike Air Max 1 'Saturn Gold'

DO9392-700 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders

Air Trainer 1 SP ‘Ashen Slate’ & ‘Grey Haze’

Ashen Slate'
'Grey Haze

Het ziet er naar uit dat Nike dit jaar volledig inzet op de Air Trainer 1. Deze release bevat ook de Travis Scott x Nike Air Trainer 1 SP in de colorways ‘Ashen Slate’ en Grey Haze. Bijzondere details zijn de rits op de hak, de strap op de neus waarop ‘CACTUS CORPORATION’ uitgespeld staat. Dit vind je ook op de heel. De ‘Ashen Slate’ colorway kleurt voornamelijk ‘Chocolate brown’ en de ‘Grey Haze’ is grijs met gele details

Travis Scott x Nike Air Trainer 1 SP 'Ashen Slate'

DR7515-200 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

Travis Scott x Nike Air Trainer 1 SP 'Grey Haze'

DR7515-001 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders

2. adidas Yeezy Foam RNNR ‘Stone Sage’ & ‘Sulfur’

Stone sage
Sulfur

Deze week zijn er ook twee nieuwe colorways uitgekomen van de adidas Yeezy Foam RNNR. De klomp met de alien-achtige look is gereleased in de kleuren ‘Stone Sage’ en ‘Sulfur’. Het model is van een zacht EVA-schuim en algen gemaakt. Hierdoor is klomp comfortabel en duurzaam.

adidas Yeezy Foam RNNR 'Stone Sage'

GX4472 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Foam RNNR 'Sulfur'

GV6775 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

3. New Balance 550 ‘Cream’

NB cream
NB 550 Cream

De New Balance 550 ‘Cream’ is een retro-style basketbal sneaker. De upper is volledig gemaakt van een crème kleurig leer. Verder bevat de schoen meerdere zwarte en grijze details zoals de zwart omlijnde ‘N’ op het middenpaneel, het logo op de hiel en de zwart/grijze outsole.

New Balance 550 'Cream'

BB550LWT · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

4. Joe Freshgoods x NB 2002R ‘Conversations Amongst Us’

Joe fresh goods Conversations Amongst Us
Joe fresh goods Conversations Amongst Us

De koning van de pop-up stores, Joe Freshgoods, is weer terug met een nieuwe New Balance samenwerking. Dit keer is de New Balance 2002R aan de beurt, als onderdeel van de ‘Conversations Amongst Us’ collectie. De crème kleurige schoen combineert suède en leer op het bovenwerk en bevat oranje accenten op de overlays en de outsole.

Joe Freshgoods x New Balance 2002R - Conversations Amongst Us

M2002RJ1 · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Dunk Low ‘Light Iron Ore’

Light iron ore
Light iron ore

We sluiten de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 22 af met de Nike Dunk Low ‘Light Iron Ore’. De dunk is op het moment een van Nike’s meest populaire modellen. Dit paartje heeft een neutrale look met enkele uitspringende details. Zo geven de rode Swoosh op het middenpaneel, de gele mini-Swoosh en de blauwe outsole de sneaker toch een opvallende look.

Nike Dunk Low 'Light Iron Ore'

DV3497-001 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de Most Wanted Sneaker Releases van week 22. Wil je nou zorgen dat je alles weet over de meest gehypte sneaker drops. Hou dan onze releasekalender in de gaten en check waar je jouw paartje paartje kan verkrijgen.