Skip to content
Staff Picks

Most Wanted Sneaker Releases – Week 21

24 mei 2022 21:00
Most Wanted Sneaker Releases – Week 21

Het is weer dinsdag en dat betekent dat het weer tijd is dat we terugkijken naar de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van vorige week. In dit overzicht staan de vijf meest gewilde sneakers van week 21. Deze paartjes zijn zo hard gegaan dat ze voornamelijk nog te verkrijgen zullen zijn op de resale markt. Op onze resell pagina zie je waar je deze sneakers toch nog kan vinden en ook nog eens voor de beste prijs. Laten we beginnen met de vijf ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 21.

Air Jordan 4 Retro ‘Military Black’ | DH6927-111

jordan 4 military black
jordan 4 military black

De Most Wanted sneaker van deze week is de Air Jordan 4 Retro ‘Military’. Dit paartje gebruikt dezelfde color-blocking als de eerder gereleasde ‘Military Blue’, maar dan met de kleuren wit, zwart en grijs. De upper is van wit leer en bevat op de eyelets, heel tab en tussenzool. De combinatie met het grijze suède op de neus geeft de sneaker een strakke look.

Air Jordan 4 Retro 'Military Black'

DH6927-111 · Prijs vanaf €321,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy 700 V3 ‘Fade Carbon’ | GW1814

Yeezy 700
yeezy 700

De adidas Yeezy 700 V3 ‘Fade Carbon’ heeft een opvallend futuristisch silhouet. Het bovenwerk is van nylon en waarop verschillende strepen over de zijkant van de schoen lopen. Ook bevat de sneaker als overlays een RPU cage dat is gemaakt van een glow-in-the-dark materiaal. Het paartje heeft de naam ‘Faded Carbon’ gekregen door de kleuroverloop van paars naar roze die loopt van de neus tot de hak.

adidas Yeezy 700 V3 'Fade Carbon'

GW1814 · Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders

Stüssy x Nike Air Force 1 Mid ‘Hemp’ | DJ7841-200

Stüssy x Nike Air Force 1 Mid 'Hemp'
Stüssy x Nike Air Force 1 Mid 'Hemp'

De langdurige samenwerkers Stüssy en Nike hebben deze lente weer de krachten gebundeld voor de release van de Air Force 1 Mid ‘Hemp’. De upper van de schoen is, zoals de naam al doet duiden, volledig gemaakt van hennep. De sneaker bevat verschillende borduursels. Op het middenpaneel is een in twee gesplitste Swoosh geborduurd. De neus bevat een borduursel van het Stüssy logo. Verder is ook nog een keer ‘STUSSY’ op de iconische strap van de AF1 mid gestikt.

Stüssy x Nike Air Force 1 Mid 'Fossil'

DJ7841-200 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low Retro ‘Sun Club’ | DQ0265-100

Nike dunk sun club
Nike dunk sun club

De Nike Dunk Low Retro ‘Sun Club’ is een vrolijke zomerschoen. De sneaker is gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. De overlays zijn gemaakt van dik leer en zijn allemaal een andere pastelkleur. Op de hak van de is een zonnetje met een palmboom geborduurd. Een bijzonder detail zijn de bamboe dubraes.

Nike Dunk Low Retro 'Sun Club'

DQ0265-100 · Prijs vanaf €86,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Magenta’ | BQ6472-501

Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Magenta
Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Magenta

We sluiten de ‘Most Wanted Sneaker Releases’ van week 21 af met Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Magenta’. De AJ1 Mid was een lange tijd ondergewaardeerd model, maar zag de afgelopen twee jaar een enorme groei in populariteit. Dit paartje is alleen uitgekomen in een damesmaten reeks. Het bovenwerk is volledig gemaakt van leer en bestaat uit de kleuren grijs en paars. Het paars is voornamelijk te vinden op de overlays, Swoosh en outsole. De neus, het middenpaneel en de enkelflappen kleuren grijs.

Air Jordan 1 Mid WMNS 'Magenta'

BQ6472-501 · Prijs vanaf €76,-

Naar alle aanbieders

Dit waren de Most Wanted Sneaker Releases van week 21. Wil je nou zorgen dat je alles weet over de meest gehypte sneaker drops. Hou dan onze releasekalender in de gaten en check waar je jouw paartje paartje kan verkrijgen.