Skip to content
Upcoming

Morgen dropt de Nike Air Force 1 Coconut Milk!

19 februari 2021 17:19
Morgen dropt de Nike Air Force 1 Coconut Milk!

De Nike Air Force 1 Coconut Milk sneakers zijn één van onze hyped releases van deze week. Ze zijn beschikbaar vanaf morgen, 20 februari 09:00, voor €120-. Voor een compleet overzicht van alle shops waar je ze kunt halen, klik hier. Deze gave sneaker geeft een originele draai aan de classic Air Force 1 style, met verschillende texturen en nieuwe coole details. En wij bij Sneakerjagers hebben al alle details! Lees verder om meer te weten te komen over de Nike Air Force 1 Coconut Milk schoenen.

Nike WMNS Air Force 1 ’07’Coconut Milk’ | DD6618-100

Hoi, Sanne hier! In deze blog wil ik jullie alvast een voorproefje geven van de nieuwe Nike Air Force 1 WMNS Coconut Milk sneaker die morgen 20 februari, uitkomt! Een week geleden heb ik van de Sneakerjagers app een melding kreeg dat er een early drop van deze schoen online was gekomen bij de shop 43einhalb. Gezien deze schoenen op mijn ’to buy’ lijstje stonden heb ik direct op de melding geklikt en heb ze vroegtijdig kunnen aanschaffen! De volgende dag zaten ze al op de post, en de 16e had ik ze binnen, 4 dagen voor de release date. Hier ben ik natuurlijk zelf waanzinnig blij mee, maar het geeft me ook de kans om jullie alvast alle details van deze schoen te geven, want: hij is in het echt net zo gaaf als dat ik hoopte.

Nike WMNS Air Force 1 '07 'Coconut Milk'

DD6618-100 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders

Deze schoen bezit over een onverwachts patroon bestaande uit verschillende tinten wit en beige, welke ook allemaal in verschillende texturen op de schoen te zien zijn. De schoen is bekleed met onder andere suede, kiezelleer en gladleer. De bovenkant van de toe is bekleed met wat grovere witte kiezelleer. Kiezelleer wordt ook wat zachter gebruikt aan de zijkanten van de heel, in een milky kleur. Twee kleuren suede zijn te zien: een wat grovere grijpbeige op de toe, de zijkant, en boven aan de heel, met het logo erop gestitcht in wit. Ook het grote Nike logo is in suede, maar dan wat zachter van gevoel, en lichter van kleur.

NIKE WMNS AIR FORCE 1 '07 'COCONUT MILK

The Details

Niet alleen de kleuren zijn anders dan die van de normale Air Force 1, maar ook twee leuke details zijn toegevoegd. Het eerste detail dat anders is dan normaal zijn de mismatched lace guards, die toevoegen aan de “unraveled” look. Maar ook de stitches op de achterkant in de vorm van drie kruisjes geven deze sneakers een speelse touch.

NIKE WMNS AIR FORCE 1 '07 'COCONUT MILK
NIKE WMNS AIR FORCE 1 '07 'COCONUT MILK

Gaan jullie deze sneakers halen morgen, 20 februari, om 09:00 uur? Andere releases kun je vinden in onze release kalender op onze website, of, download onze app en krijg notifications bij elke release, maar ook alle early drop zoals deze!