Skip to content
Newsfeed

Mock-up beelden Nike Air Max 1 WMNS ‘Sofvi’

24 januari 2023 10:53
Mock-up beelden Nike Air Max 1 WMNS ‘Sofvi’

De eerste mock-up beelden van de Nike Air Max 1 WMNS ‘Sofvi’ zijn opgedoken. De sneaker komt in een zachte kleurenstelling die geïnspireerd is op de vinyl collectable speeltjes uit Japan. Er zijn nog geen officiële beelden van de ‘Sofvi’ colorway. Bekijk hieronder de mock-up van de sneaker die hoogstwaarschijnlijk in 2023 zal releasen.

De Nike Air Max 1 is terug van weggeweest. Het model vierde in 2022 zijn 35th anniversary en deed dit met verschillende releases. Ook in 2023 breidt Nike de Air Max 1-lijn uit en doet dit met verschillende WMNS releases, waaronder de ‘Sofvi’. Er zijn nog geen foto’s opgedoken van de colorway. Op de mock-up is te zien dat de sneaker in zachte tinten zal verschijnen.

Vinyl collectable figuurtjes

De Nike Air Max 1 WMNS haalt zijn inspiratie uit de zachte vinyl collectable speeltjes uit Japan. Dit zijn speeltjes of figuurtjes die gemaakt zijn van zacht materiaal en vaak hinten naar actiefiguren of films. De figuurtjes worden voornamelijk verzameld door fans die hun collecties flink uitbreiden met de desbetreffende collectable figuurtjes.

De ‘Sofvi’ colorway komt met een off-white bovenwerk. De mudguard heeft een ombre-effect en heeft een roze kleur gekregen. Ook de oranje overlays die over het bovenwerk geplaatst zijn hebben een ombre-effect gekregen. Dit effect geeft de sneaker een speelse look en knipoogt naar de Japanse figuurtjes.

Het paartje komt met lichtblauwe details. De veterogen kleuren lichtblauw, evenals de buitenzool. De Swoosh op het middenpaneel heeft een zilveren kleur. Op de tong is het Nike Air logo geplaatst. De middenzool kleurt off-white en geeft de sneaker een retro uitstraling.

Bekijk hieronder de eerste mock-up beelden van de sneaker. Het is nog niet bekend wanneer de sneaker gereleased zal worden. Wel kunnen we de Nike Air Max 1 WMNS ‘Sofvi’ in 2023 verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date van de laatste nieuwsberichten.

Nike Air Max 1 WMNS Sofvi
Nike Air Max 1 WMNS Sofvi