Skip to content
Upcoming

Mizuno Wave Rider 1 ‘Seashore Pack’

19 maart 2019 10:25
Mizuno Wave Rider 1 ‘Seashore Pack’

Na een groot succes van de voorgaande colorways brengt Mizuno nu drie nieuwe colorways van de Wave Rider 1 uit. Deze 3 nieuwe colorways zijn onderdeel van de SS19 collectie.

Het afgelopen jaar heeft Mizuno zijn archief geopend om terug te gaan naar de stijl die erg populair was onder de hardlopers sinds de eerste lancering in 1998. Twee decennia later heeft de sneaker nog steeds zijn scherpe looks. Ook is Mizuno’s Wave Rider 1 net zo technologisch geavanceerd als toen. Dit wordt bewezen door een reeks van high-end collabs met een aantal grote sneaker winkels over de hele wereld. Mizuno’s Wave Rider 1 is een iconische sneaker doordat de sneaker altijd binnen no-time uitverkocht is bij limited releases. Het klassieke sneakermodel is opnieuw ontworpen voor de SS19 collectie in verschillende colorways. Alle sneakers zijn geïnspireerd door de geschiedenis van Mizuno.

De details

De echo van verre stranden doordringt de nieuwste iteratie van Mizuno’s iconische Wave Rider. De twee zandkleurige en zwarte colorways liggen vanaf 23 maart in de winkels door heel Europa. De ‘sand’ colorway is geïnspireerd op duinen en schelpen en gemaakt van de beste materialen. De upper is gemaakt een military-grade canvas, verrijkt met pluche (zacht, harig weefsel dat enigszins lijkt op fluweel) varkenshuid suède. Op de kenmerkende zool is een vorm van een golf te zien in een contrasterende kleur. De zool heeft de kleur oceaan blauw gekregen, om echt het strandgevoel te geven.

Deze sneaker zal in drie verschillende colorways uitkomend: ‘Classic Black’, ‘Seashell White’ en ‘Sand Beige’. De sneakers zullen dan ook op zaterdag 23 maart uitkomen bij de betere sneakerwinkels! Check hier onder alle info en foto’s.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Mizuno Wave Rider 1 Premium "Seashore"

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Mizuno Wave Rider 1
Mizuno Wave Rider 1

Mizuno Wave Rider 1 "Seashore"

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Mizuno Wave Rider 1
Mizuno Wave Rider 1

Mizuno Wave Rider 1 Premium "Black Seashore"

D1GA192609 · Prijs vanaf €151,-

Naar alle aanbieders
Mizuno Wave Rider 1
Mizuno Wave Rider 1
Images by: Mizuno