Skip to content
Upcoming

Mita en adidas slaan armen ineen voor een nieuwe adidas NMD!

4 juli 2018 13:43
Mita en adidas slaan armen ineen voor een nieuwe adidas NMD!

De volgende generatie adidas NMD-sneakers is vorige week eindelijk geïntroduceerd. De Mita x adidas Consortium NMD TS1 ‘Cages and Coordinates’ is vorige week geintroduceert en wij kijken nu al uit naar een release!

De sneaker

Wat we gewend zijn van adidas is een upper van het bekende primeknit materiaal. Deze primeknit zorgt ervoor dat de voet een goede aansluiting krijgt met de vorm van het bovenwerk van de sneaker.

De kleurencombinatie die gebruikt is, is vooral zwart In combinatie met blauwe en groene accenten. Deze accenten zijn verdeeld over de gehele sneaker. Dit effect geeft de sneaker een one-of-a-kind tonal mesh effect. Hier houd het niet bij op,, over de mesh upper is een gaasachtige textuur aangebracht wat geïnspireerd is op de display foto’s van Mita. Dit hekwerk/gaas zien we ook op de achtergrond op de preview foto’s van de Mita x adidas Consortium NMD TS1 ‘Cages and Coordinates’.

Hier blijft het niet bij.. Het ouderwetse lacing systeem wat we gewend zijn is niet terug te vinden bij deze collab. Voor deze release is er namelijk gebruik gemaakt van een ‘cord lock’ systeem, een systeem waarmee je de veters snel straktrekt. Dit systeem kennen we allemaal wel aangezien het veel gebruikt wordt bij rugzakken en fleecejassen.

Om het helemaal af te maken rust deze geavanceerde upper op een zachte, full length, bodem van het signature Boost materiaal. Dit geeft de sneaker een extra dosis comfort en een zachte bodem voor jouw voeten.

De releasedatum van de Mita x adidas Consortium NMD TS1 ‘Cages and Coordinates’ staat op 14 juli 2018 waar we nog geen vaste retailers bij hebben gevonden, voor meer info check je onze releasekalender en onze socialmedia kanalen Facebook en Instagram!


Mita x adidas Consortium NMD TS1 ‘Cages and Coordinates

Colorway: Green-blue/Black
Stylecode: TBA
Releasedatum: 14 juli 2018