Skip to content
Upcoming

MISBHV x Reebok Daytona DMX

10 april 2019 15:35
MISBHV x Reebok Daytona DMX

MISBHV en Reebok gaan een samenwerking aan om een nieuwe versie van de Daytona DMX uit te brengen. Deze sneaker werd al tijdens de Spring/Summer 2019 runway presentation getoont, en nu hebben we officiële beelden van de MISBHV x Reebok Daytona DMX!

De samenwerking vind plaats op het jaren 2000 model van Reebok. Dit is de ‘Daytona DMX’. Er is veel verschil tussen deze versie en de normale versie van de Daytona DMX. De upper van de nieuwe versie is bedekt met een doorzichtig ‘jasje’. Je kan de upper hierdoor openritsen en dan kom je bij het bijzondere veter systeem die helemaal naar de hiel loopt. Het logo van Reebok bevindt zich op de zijkant van de upper, en het logo van MISBHV bevindt zich op de tong en hiel van de sneaker. De sneaker heeft een wat grove midsole en de outsole is doorzichtig met grote letters ‘MISBHV’ daarop geplaatst. De sneaker heeft een overall kleuren combinatie van wit en grijs.

De MISBHV x Reebok Daytona DMX released 15 april voor €299,- bij Sneakersnstuff en MISBHV. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!


MISBHV Reebok X Daytona DMX 'Grey'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
MISBHV x Reebok Daytona DMX