Skip to content
Upcoming

Mis de size? exclusieve Reebok NPC II ‘Mix Up’ niet

25 september 2019 17:15
Mis de size? exclusieve Reebok NPC II ‘Mix Up’ niet

Morgen komt de size? exclusive Reebok NPC II uit! Met deze nette klassieker kan je nooit de plank mis slaan.

De eerste Reebok NPC verscheen in 1980 toen tennisschoenen heel populair waren. De originele naam van de schoen is Newport Classic, afgekort tot NPC. De schoen was erg populair in de tenniswereld door onder andere Boris Becker en John McEnroe, maar de schoen werd ook erg populair op de straten.

In het begin van de 21ste eeuw maakte de Reebok NPC’s een comeback en sindsdien hebben er al een aantal toffe samenwerkingen plaatsgevonden met onder andere Bodega en Hanon. De Reebok NPC II is met zijn eenvoudige maar nette silhouet een erg populaire schoen. En de nu komt de size? exclusive Reebok NPC II ‘Mix Up’ morgen uit.

Reebok NPC II ‘Mix Up’ | FV2573

Als je goed kijkt zie je dat de sneaker iets anders is dan de klassieker. Dit zie je aan de zijkant en in het middelste gedeelte. Het gestikte Reebok logo bevind zich nu aan de binnenkant en de gaatjes bevinden zich aan de zijkant. De Reebok logo op de achterkant is achterstevoren en deze heel tab is licht grijs van kleur. Ook bevind de maatlabel zich op de buitenkant van de tong, terwijl dit normaal gesproken aan de binnenkant is. De schoen is gemaakt van leer dat luxe uitstraalt en dat goed aan de voet zit.

De size? exclusieve Reebok NPC II ‘Mix Up’ is vanaf donderdag 26 september 2019 te koop bij size?. De schoenen kosten €100,- en komen zowel in heren- als damesmaten. Houd ook goed onze Releasekalender in de gaten voor updates en scroll naar beneden voor foto’s.


Reebok NPC II 'Mix Up'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Reebok NPC II 'Mix Up'
Reebok NPC II 'Mix Up'
Images by size?