Skip to content
Upcoming

Met het Karhu ‘All-Around’ pack ben je klaar voor het voorjaar!

8 april 2021 19:00
Met het Karhu ‘All-Around’ pack ben je klaar voor het voorjaar!

Karhu dropt op vrijdag 9 april 2021 wederom een nieuw pack. Het Finse merk zit niet stil dit jaar en heeft voor de maand april een nieuw ‘All-Around’ pack klaar staan om gereleased te worden. Er zullen maar liefst zes nieuwe sneakers releasen met een frisse lente vibe. Bekijk hier het Karhu ‘All-Around’ pack!

Karhu 'All-Around' pack

Karhu ‘All-Around’ pack

Het pack is geïnspireerd op de Decathlon, oftewel de ‘All-Around’. Dit is een atletiek evenement wat in de de jaren ’20 gesponsord werd door Karhu: het merk zorgde voor de uitrusting voor alle onderdelen van de Olympische Spelen. Nu, in 2021, is het moment dat Karhu heeft besloten om deze Track & Field uitrusting te eren met dit zesdelige sneaker pack.

Synchron Classic

Het eerste model dat in het pack voorkomt is de ‘Synchron Classic’. De sneaker heeft een opvallende zilverkleurige upper. Ook zijn er felle kleuren gebruikt, het blauw en roze knalt van de schoenen.

sneakers
Karhu All-Around pack

Legacy 96

Het Legacy 96 model heeft ook een nieuwe colorway gekregen. De donkerblauwe suède delen op de teen en hak contrasteren goed bij de lichtere basis. Ook zijn er felle, rode details aangebracht zoals te zien is op de KARHU logo’s.

Karhu All-Around pack

Aria 95

Verder zijn er twee colorways ontwikkeld voor de Aria 95. Het model heeft een bruine variant en een grijze variant gekregen. Ook deze sneakers hebben details van felle kleuren gekregen, zoals we gewend zijn van Karhu. Een leuk detail is het reflectieve materiaal dat gebruikt is op bijvoorbeeld de toe box en de hak.

karhu aria 95
Karhu 'All-Around' pack

Fusion 2.0

karhu fushion 2.0

Tenslotte kon natuurlijk de Fushion 2.0 niet ontbreken uit het pack. Wederom heeft de colorway een lichte basis gekregen, dit keer in verschillende grijstinten. Verder valt de zwarte hak op, net zoals de kleine oranje details.

Welke van de zes designs is jouw favoriet? Het Karhu ‘All-Around pack zal releasen op vrijdag 9 april 2021 om 00:00 uur vanaf €125. Download de Sneakerjagers App om altijd een melding te krijgen wanneer een nieuwe sneaker releast. Check ook onze Instagram-accounts (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns) om de leukste memes en sneaker nieuwtjes niet te missen!

Karhu Legacy 96 'Ensign Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Aria 95 'Golden Palm'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Aria 95 'Dawn Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 'Dawn Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu 'All-Around' pack
Images by Karhu