Skip to content
Upcoming

Met deze Nike sneaker ben je bestand tegen het slechte weer en zie je er goed uit!

10 januari 2020 16:15
Met deze Nike sneaker ben je bestand tegen het slechte weer en zie je er goed uit!

In ons kikkerlandje kennen we natuurlijk veel regenachtige dagen. Voor ons als sneaker liefhebbers kan het dan ook lastig zijn om te kiezen welke sneakers we dan aan willen en of we ze dan nog wel schoon kunnen houden. Hiervoor hebben ze een oplossing bedacht die er ook nog eens ontzettend strak uitziet. Namelijk de Nike ACG Air Terra Antarktik GORE-TEX.

De Nike ACG Air Terra Antarktik GORE-TEX is sterk genoeg voor een besneeuwd parcours, maar daarnaast stijlvol genoeg voor een regenachtige stadsdag. Tevens biedt hij een krachtige combinatie van duurzame materialen en is hij futuristisch ontworpen. Hij beschikt, naast de GORE-TEX, dan ook over een ripstop-materiaal. Dit is een weeftechniek waardoor textiel sterker en scheur bestendiger is.

Nike ACG Air Terra Antarktik GORE-TEX ‘Black’ | Closer look

De sneaker zal een donkere en zwarte look krijgen die natuurlijk ontzettend erg past bij het weer van de afgelopen tijd. Als we naar de details van de sneaker kijken zien we dat de zool verder doorloopt dan bij een gemiddelde sneaker. Bovenop deze zool bevind zich een soort sok die doorloopt tot boven de hak. De GORE-TEX en ripstop-materialen hebben ze hier dan ook al op aangebracht.

Tevens zien we dat de veters van deze sneaker over de gehele upper lopen. Het lijkt een beetje op het systeem van de Off-White X Nike Dunk Low. Wat daarnaast een belangrijk details is, is de Swoosh. Deze hebben ze uitgelijnd op de zijkant van de sneaker met het GORE-TEX logo erin. Ten slotte hebben ze de kleinste details, zoals de kleine Swoosh en het ACG logo op de hiel, met een groen/blauwe kleur aangebracht. Dit geeft de sneaker net die extra finishing touch.

16 januari 2020 zal deze sneaker eindelijk in shops verschijnen. Er zal een prijskaartje aan komen te hangen van €220,-. Naar verwachting zullen ze als warme broodjes over de toonbank vliegen dus als je deze wilt bemachtigen moet je er snel bij zijn. Check onze releasekalender daarom vaak genoeg en zorg dat je op tijd klaar zit!


Nike ACG Air Terra Antarktik 'Black'

BV6348-001 · Prijs vanaf €183,-

Naar alle aanbieders
nike
nike
nike
Images by: Titolo Sneaker Boutique