Skip to content
Staff Picks

Met deze adidas essentials kun je alle weersomstandigheden aan

21 oktober 2022 21:20
Met deze adidas essentials kun je alle weersomstandigheden aan

De herfst zit vol verassingen, de ene keer schijnt de zon, de andere keer is het onder de tien graden en weer een andere keer schijnt de zon maar valt er regen. Allemaal omstandigheden waar je mee rekening moet houden wanneer je de deur uitstapt om naar buiten te gaan. Met deze adidas essentials weet je zeker dat je alle weersomstandigheden aan kunt! Werp een blik op de ideale items hieronder!

ADIDAS ESSENTIALS GEVOERD PUFFER JACK

Als we het hebben over adidas essentials tegen alle weersomstandigheden, dan mag deze puffer jack zeker niet ontbreken. De jas heeft warme isolatie, een capuchon die je kunt opbergen en een binnenzak met rits. Alles wat je nodig hebt om stijlvol en praktisch naar buiten te gaan.

Zwart Essentials Gevoerd Puffer Jack VC757
Zwart Essentials Gevoerd Puffer Jack VC757

ADICOLOR ESSENTIALS TREFOIL HOODIE

Als volgt hebben we deze adicolor hoodie, met ultiem comfort en een simpele stijl. De hoodie is gemaakt van een hoge kwaliteit luxe fleece, waardoor deze enorm zacht voelt. Door de zwarte kleur past de hoodie bij iedere outfit.

Zwart Adicolor Essentials Trefoil Hoodie JKZ47
Zwart Adicolor Essentials Trefoil Hoodie JKZ47

FORUM LOW

Deze Forum Low is gemaakt van premium leer en komt met kenmerkende details van adidas. Wat opvalt is dat de strap is weggehaald, dit zorgt dat het X-vormige stuk op de enkel en het tonglabel de ruimte hebben om te shinen.

Grijs Forum Low Schoenen LYY66
Grijs Forum Low Schoenen LYY66

HOODED PREMIUM LONG SLIM-FIT JACK

Voor de dames hebben we als eerste een slim-fit jack. Het gewatteerde model, dat tot voorbij je knieën valt, houdt je warm. Door de premium stof en het flatterende slim-fit silhouet zie je er strak uit. Wat je er ook bij draagt, je outfit zal er clean uitzien.

Zwart Hooded Premium Long Slim-fit Jack LA664
Zwart Hooded Premium Long Slim-fit Jack LA664

ADICOLOR ESSENTIALS FLEECE SWEATSHIRT

Dit sweatshirt mag ook zeker niet ontbreken, het is een absolute must-have en past overal bij. De sweater is gemaakt van zachte fleece en komt in een oversized fit. Wat zorgt voor extra comfort.

Beige Adicolor Essentials Fleece Sweatshirt IZQ74
Beige Adicolor Essentials Fleece Sweatshirt IZQ74

NITEBALL

Dit stoere silhouet maakt iedere outfit compleet, de opvallende designlijnen zijn met geen mogelijkheid over het hoofd te zien. De Lightstrike-demping voelt licht en veerkrachtig aan, waardoor je comfort kunt ervaren bij iedere stap.

Wit Niteball Schoenen LVI33
Wit Niteball Schoenen LVI33

ADICOLOR JACK

Voor de kids hebben we als eerste dit stoere adicolor jack. De jas biedt lekker veel warmte waardoor je kind ongestoord kan spelen, ook in de winter. Daarnaast is de capuchon verstelbaar voor verschillende temperaturen.

Rood Adicolor Jack ZF535
Rood Adicolor Jack ZF535

TREFOIL SWEATSHIRT

Om extra warm te blijven hebben we dit Trefoil sweatshirt. De trui voelt zacht aan door het katoenen French terry badstof. Het Trefoil-logo op de voorkant geeft nog net even dat beetje extra aan je kinds outfit.

Grijs Trefoil Sweatshirt FUG24
Grijs Trefoil Sweatshirt FUG24

RETROPY F90

De Retropy F90 heeft een EVA-middenzool en Torsion System wat zorgt voor stabiliteit, perfect voor de kleinste! De sneaker komt in het grijs waardoor deze gemakkelijk met ieder item te matchen is.

Grijs Retropy F90 Schoenen MDG12
Grijs Retropy F90 Schoenen MDG12

Dit waren een aantal van onze favorieten, neem je liever zelf een kijkje tussen de items? Klik dan vooral op de buttons hieronder! Voor iedereen zit er wel wat tussen om je te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Alles wat je nodig hebt om de donkere dagen door te komen en weer uit te kijken naar de zomer!

Benieuwd naar wat je nog meer kunt doen tegen de kou? Neem van vooral een kijkje op de Sneakerjagers nieuwspagina voor meer blogs als deze!