Skip to content
Staff Picks

Met de Nike Blazer Mid ’77 Next Nature maak je deze outfits

15 oktober 2022 10:15
Met de Nike Blazer Mid ’77 Next Nature maak je deze outfits

De Nike Blazer Mid ’77 Next Nature is ideaal voor de herfst. Het model is wat hoger en heeft een lederen bovenwerk, althans, namaak leer. De schoen hoort bij Nike’s Next Nature lijn. Dit is de duurzamere lijn van het Amerikaanse merk en is onderdeel van hun groter Move To Zero project.

Nike Blazer Mid '77 Next Nature
Beelden via Sneakerjagers
Nike Blazer Mid '77 Next Nature

Om deze Blazer meer karakter te geven, laten we twee outfits zien voor heren en twee voor dames die goed bij deze schoen passen. Vind jij de kledingstukken tof en wil je meer er over weten? Klik dan op de afbeelding van het desbetreffende item. Welke outfit wordt jouw favoriet?

Nike Blazer Mid '77 Next Nature

DQ4124-104 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders

Outfit 1

Bovenkleding

Broek

Palmes Pleasure Crewneck
Asphaltgold
'77 Next Nature Arte Antwerp Paul Heart Logo

De Palmes Pleasure Crewneck heeft een simpel uiterlijk. De trui valt oversized en is gemaakt van katoen. Op de linkerborst zit een rode graphic waar ‘Palmes with pleasure’ op staat. De rest van de trui is wit.

De Arte Antwerp Paul Heart Logo jeans heeft een lossere pasvorm. Op de achterzak staat het Arte logo geborduurd. De broek zal mooi om de kraag van de Nike Blazer ’77 Next Nature vallen.

Outfit 2

Bovenkleding

Broek

Levi's Portola Chore Coat
Freshcotton
'77 Next Nature Levi's 501

De Levi’s Portola Chore Coat is een ideale tussenjas. Deze is ook mooi open te stijlen met een wit t-shirt eronder. Door de bruine tinten in de ruit past deze extra goed bij de Nike Blazer ’77 Next Nature.

Om de outfit compleet te maken kan je nooit de fout in gaan met de Levi’s 501. De spijkerbroek is tijdloos en heeft een mooie lichtblauwe wassing. Bij Levi’s koop je je broeken gebaseerd op de wijdte en lengte van de broek.

Outfit 3

Bovenkleding

Rok

Stüssy Beach Mob Bing Jacket
NAKED Copenhagen
'77 Next Nature OpéraSPORT Celestine Skirt

Het Stüssy Beach Mob Bing Jacket is een echte eye-catcher. Over het gehele jasje zit een zwart-wit print van een bepaalde afbeelding die telkens wordt herhaald. Het jasje heeft een ritssluiting. Onder het jack kan je verschillende truitjes dragen.

De OpéraSPORT Celestine Skirt is in het zwart en gemaakt van gerecycled zijde. De rok heeft een elastische band in de taille. Tussen de rok en de schoen zit wat ruimte, maar dat is geen enkel probleem. Met een sok met een geribbeld randje maak je de outfit helemaal af.

Outfit 4

Bovenkleding

Broek

Nike x Jacquemus polo
Maha Amsterdam
'77 Next Nature Aries Logo Print Waistband Lilly Jeans

De Nike x Jacquemus polo heeft bruine accenten op de rug. De top is wat kort, maar heeft extra lange mouwen inclusief duimgaten. Ook de rug is wat bloter.

De Aries Logo Print Waistband Lilly Jeans heeft een rechte pasvorm en is helemaal in het zwart. Over de tailleband loopt het Aries logo in het wit. De broekspijpen zullen wat losser en baggier op de Nike Blazer Mid ’77 Next Nature vallen.

Nike Blazer Mid '77 Next Nature