Skip to content
Upcoming

De ultieme herfst sneaker: Nike Air Max Plus Ombré

6 september 2018 14:46
De ultieme herfst sneaker: Nike Air Max Plus Ombré

Bezig met het samenstellen van je herfstgararobe? Kijk dan eens goed naar deze twee nieuwe colorway’s van de Nike Air Max Plus Ombré. Met de oranje en paarse colorway ben je helemaal klaar voor het winderige en regenachtige weer van de herfst.

De Nike Air Max Plus Ombré wordt gereleased in twee nieuwe colorway’s; orange/white en purple/black. Beide komen met een kleurovergang van de kleur wit naar oranje of van zwart naar paars. De orange/white colorway loopt over van een roestige oranje kleur naar een wat heldere witte kleur bij de hak. Bij de purple/black colorway loopt de kleur over van een licht paarse kleur over naar de violete kleur in het midden voordat hij bij de hak helemaal zwart wordt. Op de zijkant van de sneaker staat een bescheiden mini-swoosh. Daarnaast zit er een nike branding op de tong en de hak.

De upper van de sneaker is gemaakt van een comfortabel textiel met daarover de bekende waves van de Nike Air Max Plus. Over confortabiliteit hoef je je sowieso geen zorgen te maken. Met de Tuned Air midsole zit je de hele dag confortabel in je schoenen en kan geen herfst storm je meer stoppen!

Nike Air Max Plus Ombré purple/black

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Prijs: €169,99
Colorway: purple/black
Stylecode: unknown
Shop de Nike Air Max Plus Ombré hier >>

Nike Air Max Plus Ombré

Nike Air Max Plus Ombré orange/white

Releasedatum: Nu verkrijgbaar!
Prijs: €169,99
Colorway: orange/white
Stylecode: Unknown
Shop de Nike Air Max Plus Ombré hier >>

Nike Air Max Plus Ombré