Skip to content
Newsfeed

Messi’s thuistenue adidas Argentina 2022 piekt bij StockX

21 december 2022 11:31
Messi’s thuistenue adidas Argentina 2022 piekt bij StockX

Op 18 december 2022 vond de finale van het WK plaats. In de finale stond het Argentijnse team tegenover Frankrijk en nam het team, onder leiding van Messi, de trofee mee naar huis. Het thuistenue van Messi met rugnummer 10, schoot die dag enorm omhoog in waarde bij StockX. Nu, een paar dagen na het WK is het shirt nog altijd veel waard op StockX.

Lionel Messi, misschien wel de meest befaamde voetballer van de afgelopen decennia, nam afgelopen weekend de beker mee naar huis na een bloedstollende WK finale. In de finale stonden de Argentijnen tegenover Frankrijk, die een comeback maakte na een 2-0 achterstand. Ook na de extra tijd was er nog geen winnaar bekend en gingen beide partijen met een eindstand van 3-3 de penalty’s in.

Deze werden gewonnen door Argentinië, wat het team voor het eerst sinds 1978 weer wereldkampioen maakte. De 34-jarige Lionel Messi speelde hierin een grote rol en wordt nog altijd gezien als de ‘GOAT’ (Greatest Of All Time). Zo ging het thuistenue van Argentinië met Messi’s rugnummer sky high na het winnen van het WK.

StockX

Waar adidas voetbalshirts meestal een waarde hebben van €130 op StockX, ging het Argentijnse thuistenue op 18 december 2022 voor zo’n €600 over de toonbank. Bij StockX kunnen mensen sneakers, high-end fashion en accessoires verkopen en kopen. Hierbij wordt de waarde van de items gereguleerd door wat men hiervoor biedt. Ook krijgen kopers en verkopers inzicht in wat voorgaande verkopen gedaan hebben.

adidas Argentina 22 Messi Home Jersey
StockX

Momenteel ligt de waarde van het shirt tussen de €450 en €2.995, verschillend per maat. Naast dat het Argentijnse thuistenue in waarde omhoog schoot, verbrak Messi ook een ander record. Zo ontving hij met zijn laatste Instagram post de meeste likes ooit. Mocht je het adidas Argentina 22 Messi thuistenue willen scoren, klik op de knop hieronder.