Skip to content
Events

Mesh & Laces Vintage & Sneaker Market 2023 – dit is wat je moet weten

6 oktober 2023 10:11
Mesh & Laces Vintage & Sneaker Market 2023 – dit is wat je moet weten

Het is bijna zover: de Mesh & Laces Vintage & Sneaker Market staat weer voor de deur en we hebben alle essentiële informatie voor deze dag voor je samengesteld. Op 8 oktober 2023, om precies 12:00 uur, opent Bikini Berlin in Duitsland haar deuren. Hier is wat je moet weten:

Dit is Mesh & Laces

Sinds 2016 is het Mesh & Laces Sneaker Event een bron van inspiratie voor steden zoals Hannover, Hamburg en Berlijn, met een overvloed aan sneakers, cultuur, mode en geweldige muziek. Dit jaar is het evenement gepland op zondag 8 oktober 2023, en de locatie is het Bikini Berlin winkelcentrum in Berlijn.

Proef de sfeer door een kleine recap van het event in 2022 te bekijken:

Het idee achter Mesh & Laces

Bij Mesh & Laces ligt de focus absoluut op de liefde voor sneakers. Dit maakt het mogelijk om elk jaar een evenement te organiseren met aandacht voor onderwerpen als vintage, tweedehands en diversiteit. Het gaat erom dat verschillende subculturen samenkomen en ideeën uitwisselen.

Het evenement is de perfecte plek om als community met elkaar in contact te komen. De vele activiteiten en het lekkere eten zijn hier perfect voor. Je kunt een geweldige tijd hebben met je crew en veel nieuwe mensen ontmoeten die jouw passie delen.

Dit is wat je kunt verwachten bij Mesh & Laces 2023

Op 8 oktober 2023 kun je meer dan 80 tafels met kicks verwachten en ongeveer 50 kledingrails met kleding van grote merken, particuliere wederverkopers en verkopers.

Je kunt je ook verheugen op de nieuwe Back to the Future-serie van Eastpak, die voor het eerst op het evenement wordt gepresenteerd. StockX staat dit jaar ook aan de start en zal sneakers authentiseren. StockX heeft trouwens ook hun Mystery Box bij zich, waarmee je sneakers kunt winnen.

Naast een heleboel kicks en kleding vind je er, zoals elk jaar, een aantal workshops, een grote podiumprogramma, eten en drinken en VIP-gasten!

Je kunt je bijvoorbeeld verheugen op niemand minder dan Jannik met zijn opa ‘Gramps’ en het merk ‘bygramps’ en rapper Bonez MC!

via Mesh and Laces

Check voor meer foto’s en het laatste nieuws over het evenement de Instagram-account van Mesh & Laces. Zien we jullie op 8 oktober 2023 bij de Mesh & Laces Vintage & Sneaker Market 2023? Het evenement begint om 12:00 uur en duurt tot ongeveer 19:00 uur. Priority tickets zijn al uitverkocht, dus als je nog geen tickets hebt, klik dan snel op de knop hieronder:

Als je meer nieuws wilt lezen over de nieuwste sneaker-evenementen en releases, bekijk dan onze Sneakerjagers nieuwspagina!

Mesh Laces