Skip to content
Newsfeed

Melting Sadness en adidas onthullen ‘2023 CNY’ pack

7 januari 2023 10:15
Melting Sadness en adidas onthullen ‘2023 CNY’ pack

Om het nieuwe maanjaar te vieren, heeft de Chinese kunstenaar Zhang Quan namens het label Melting Sadness, opnieuw samengewerkt met adidas Originals. Het duo komt met twee opvallende ontwerpen van de klassieke Superstar en twee ADIMATIC silhouetten.

Als eerste zullen er een blauwe en oranje ADIMATIC colorway gaan droppen. De paartjes zijn geïnspireerd op de traditionele draak en de leeuwendans. Beide kleurstellingen hebben belletjes aan de kraag hangen, scherpe tanden rondom de voorvoet en een oog op het middenpaneel. Het ontwerp wordt afgemaakt met een semi-transparante zool, met onder de zool het patroon van een pootafdruk.

De Superstar komt in een roze of blauwe colorway, die een eerbetoon is aan het konijn. Elk paar heeft een pluizige voering en een all-over print geïnspireerd op traditionele Chinese patronen. Daarnaast is het meest opvallende detail de grote pluizige bollen op de hakken en de zwarte stippen die de vlekken op KARORO’s gezicht moeten voorstellen.

Hieronder kun je het Melting Sadness x adidas Originals ‘2023 CNY’ pack in detail bekijken! Naar verwachting zal het pack nog voor Chinese New Year 2023 gaan droppen, een exacte datum is helaas nog niet bekend. Hou daarom vooral de Sneakerjagers release kalender in de gaten!

Melting Sadness x adidas
Melting Sadness x adidas
Melting Sadness x adidas
Melting Sadness x adidas