Skip to content
Upcoming

Melody Ehsani laat haar twee Jordan collab zien

3 maart 2020 20:19
Melody Ehsani laat haar twee Jordan collab zien

Melody Ehsani heeft na de een eerde samenwerking met Jordan Brand een nieuwe samenwerking aangekondigd. De designer van Precieze afkomst liet al een kleine teaser van de doos zien maar nu deelde ze de eerste beelden van de Melody Ehsani Jordan collaboration.

Je zou Melody Ehsani wellicht kunnen kennen van een eerdere samenwerking met Jordan Brand. In november 2019 bracht Jordan Brand namelijk een Jordan 1 Mid uit in samenwerking Melody. Deze samenwerking is een van de meest opvallende Jordan 1 Mid releases die we de afgelopen jaren hebben gezien. Met verschillende, opvallende, kleuren en teksten op de midsole was de Air Jordan 1 Mid een groot succes. De grootste eyecatcher op deze sneaker waren natuurlijk de horloges die aan de veters bevestigd waren.

Melody Ehsani Jordan

Op de gedeelde video op instagram is te zien dat het om een Air Jordan Women’s gaat. Dit was de eerste Air Jordan die speciaal ontworpen was voor vrouwen. De sneaker is ook een ode aan Women’s History Month en de WNBA (NBA voor vrouwen).

Op de sneaker is een kers te zien. Deze staat voor vruchtbaarheid en bescherming en Melody Ehsani wil doormiddel van dit embleem deze aspecten doorgeven aan alle vrouwen. Naast dit prachtige detail zien we dat het bovenwerk beschikt over 3M reflecterende lijnen en een een toepasselijke rode midsole. De rest van het bovenwerk is zwart gekeurd.

Men verwacht dat deze te gekke samenwerking tussen Jordan en Melody Ehsani in maart 2020 nog zal uitkomen. Een exacte datum is nog niet bekend.  Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Melody Ehsani Jordan