Skip to content
Upcoming

MEISSEN X ADIDAS ZX 10.000 C

17 december 2020 16:49
MEISSEN X ADIDAS ZX 10.000 C

adidas en Meissen werken samen aan een nieuwe colorway voor de ZX 10.000 C. De sneaker is, net zoals de oorsprong van beide bedrijven, Made in Germany. Deze nieuwste release van de A-ZX serie dropt zaterdag 19 december. Lees verder over de meissen x adidas ZX 10000 C!

De adidas A-ZX serie gaat verder en brengt twee grote namen uit Duitsland samen op een sneaker. De klassieke porselein stijl uit Meissen wordt toegevoegd op een witte adidas ZX 10.000 C. Al het hele jaar genieten we van nieuwe releases uit de A-ZX lijn van adidas. Dit zijn in totaal 26 unieke drops, die allemaal voor een letter uit het alfabet staan. Voor de letter ‘M’ heeft adidas nu de handen in een geslagen met de beroemde porseleinfabriek Meissen.

We hebben het over de oudste porseleinproducent van Europa, die al sinds de 18e eeuw bestaat. Naast bestek en servies, staan ze ook bekend om hun hoogwaardige vazen, beeldhouwwerken en unieke patronen. Vandaag de dag staat Meissen over de hele wereld bekend om zijn populaire hoogwaardige handwerk.

Meissen x adidas ZX 10.000 C

Net als het klassieke porselein uit Meissen, heeft de ZX 10.000 X een geheel witte basis. Over het bovenwerk loopt een prachtige bloemenprint in verschillende zachte kleuren. Dit bloemenwerk op de sneaker is erg gedetailleerd geschilderd. Andere toffe details op de sneaker zien we op de toebox en de hiel. Hier zien we perforaties, die de sneaker een stoerdere look geven. Daarnaast beschikt de ZX 10.000 over het adidas Torsion Systeem, dat zorgt voor perfecte bewegingsvrijheid tussen de achter- en voorvoet. Hier zien we ook het Meissen logo op.

Als eerbetoon aan de twee merken, worden deze sneakers ook in Duitsland gemaakt. De goede kwaliteit waar beide merken voor staan blijkt opnieuw uit de materialen en details van de sneakers. De Meissen x adidas ZX 10000 C zal op zaterdag 19 december om 10:00 uur worden uitgebracht. Waar de sneakers allemaal te krijgen zijn zie je onder de knop ‘Naar Alle Aanbieders.’

Houd de Sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release! Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra sneaker nieuwtjes en content. Op Sneakerjagers_wmns vindt je elke dag nieuwe sneaker content voor dames!

Meissen X adidas ZX 10.000 C

FZ4888 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders
meissen adidas ZX 10000 C
meissen adidas ZX 10000 C
meissen adidas ZX 10000 C
asphaltgold