Skip to content
Brand

Meet The Collective tijdens de adidas Members Week

6 april 2022 18:00
Meet The Collective tijdens de adidas Members Week

Morgen, donderdag 7 april 2022, is het alweer de laatste dag van de adidas Members Week. We hebben veel kunnen beleven deze week, zo vonden verschillende evenementen en winacties plaats. Misschien ben jij wel één van de gelukkige die een NFT heeft gewonnen of de Sean Wotherspoon x adidas EQT Support 93 ‘Super Earth’ heeft kunnen aanschaffen.

Maar de week is nog niet voorbij, vandaag 6 april en morgen 7 april zal in het teken staan van The Collective. Je zult tijdens deze dagen kennismaken met 9 mensen die samen met adidas Originals een collectie hebben gecreëerd. Deze collectie is alleen beschikbaar voor adiClub-leden.

Daarnaast kun je een cadeaupakket winnen van een lid van The Collective naar keuze. Wie zijn The Collective nou eigenlijk? Dat lees je in dit blog!

The Collective

Maak kennis met The Collective, een groep culturele pioniers die mode hebben omarmd als een middel tot zelfexpressie. Samen met adidas Originals hebben ze een collectie gecreëerd die alleen beschikbaar is voor adiClub-leden. Elk item is ontworpen om een ​​persoonlijke en krachtige boodschap over te brengen aan de wereld.

Stop the shaming

Vertegenwoordiging is belangrijk daarom kiezen Taqwa, Ericka en Nyome ervoor om een boodschap uit te dragen over lichaamspositiviteit. Dit doen ze met de teksten I Have the Choice, End Fatphobia en Be Who You Deserve. Het trio wilt in een wereld leven met meer inclusieve esthetische idealen.

adidas The Collective

Activate your inner activist

Lena, Amani en Isra dragen boodschappen uit als Clothing is Genderless, The Voice of a Woman is a Revolution en Freedom Without Limits. Met deze teksten willen ze gendergelijkheid in de mode, religieuze discriminatie en klimaatverandering bestrijden. Sociale rechtvaardigheid heeft namelijk gevolgen voor iedereen.

adidas The Collective

Reject rejection

In een samenleving worden dingen al snel genormaliseerd, waardoor sommige mensen gezien worden als een buitenstaander. Jari, Ellie en Naomi willen met boodschappen als Live Your Fantasy, Role Mode en Mutlifaceted dat je begint te denken buiten ‘conventionele’ begrippen.

adidas The Collective

Gepersonaliseerd cadeaupakket

Je kunt een cadeaupakket winnen van een lid van The Collective naar keuze. Ieder heeft zijn eigen boodschap. Uit deze verhalen kun jij de boodschap kiezen, die jij wilt uitstralen. Schrijf je snel in om kans te maken op het cadeaupakket!

adiClub-lid

Om meer te weten te komen over The Collective en om mee te kunnen doen aan de winactie, is het van belang dat je adiClub-lid bent. Als lid kun je punten verdienen, met deze punten kun je niveaus omhoog gaan. Gaandeweg zul je allemaal beloningen ontvangen. Daarnaast heb je toegang tot exclusieve content en producten, zoals The Collective. Ben je nog geen adiClub-lid? Geen zorgen! Je kunt je gratis inschrijven via de button hieronder!