Skip to content
Upcoming

Meer info rond om de Nike X Atmos ‘We Love Nike’ collectie!

23 april 2018 13:17
Meer info rond om de Nike X Atmos ‘We Love Nike’ collectie!

Een tijd geleden teasede atmos in een magazine een nieuwe Nike Air Max 90 en Nike Air Max 1. In de tussentijd zijn er nog wat kleine teasers langs gekomen, maar nu is er meer info over de Nike X Atmos ‘We Love Nike’ collectie.

De eerste berichten gingen allemaal over een Air Max 90 en een Air Max 1. Al snel bleek dat de collectie nog groter zou worden met twee paar Air Max 95. De collectie is zeer kenmerkend met het gebruik van afbeeldingen van Nike’s schoenendozen.

De Air Max 90 heeft op de overlay en de mudguard een print met de herkenbare rode/oranje schoenendozen. De Swoosh komt in een ‘slangenleer’ patroon en de sneaker heeft een, zo lijkt het, suède basis.

Er zij nu gelukkig ook betere foto’s van de Nike Air Max 1 ‘We Love Nike’. Deze sneaker is duidelijk gebaseerd op de ‘OG Blue’ colorway uit 1987. Net als deze colorway is de mudguard en Swoosh blauw even als de branding op de sneaker. De overlay bevat een zwart wit print van Nike schoenendozen. Anders dan de ‘OG Blue’ is deze sneaker gemaakt van leer.

Om de collectie af te maken zijn er nog twee Air Max 95 te ontworpen. De bovenste en de tweede baan van boven heeft ook weer de print gekregen die deze collectie uniek maakt. Deze sneakers zijn verder voornamelijk zwart met een zwarte midsole. De AM95’s worden door middel van kleur onderscheiden. Zo heeft de ene rode accenten terwijl de andere blauwe turquoise accenten heeft, die de Air Max 1 ‘Elephant’ ook heeft.

Atmos heeft gemeld dat de Air Max 95 in het blauw 28 april gereleased wordt bij Atmos New York en Japan. Wanneer de rest released is nog onbekend, maar ze worden april of mei verwacht. Houd voor updates sneakerjagers en de releasekalender in de gaten.


Nike X Atmos ‘We Love Nike’ – Air Max 1

Releasedatum: april 2018


Nike X Atmos ‘We Love Nike’ – Air Max 90

Releasedatum: april 2018


Nike X Atmos ‘We Love Nike’ – Air Max 95

Releasedatum: 28 april 2018
Colorway: Black/Clear Jade-Medium Ash-DK
Stylecode: AQ0925-001


Nike X Atmos ‘We Love Nike’ – Air Max 95

Releasedatum: april 2018