Skip to content
Upcoming

Meer camo prints met het Nike Air Huarache ‘Camo Floral’ pack

6 augustus 2018 15:44
Meer camo prints met het Nike Air Huarache ‘Camo Floral’ pack

Op 28 juli bracht Nike een vijfdelige Air Max collectie uit voor dames die een aantal klassieke silhouetten had met kleurrijke flower Camo Prints. Nu komt er nog een ‘Floral Camo’ pack met twee colorways van de Nike Huarache!

De twee nieuwe en opvallende colorways maken deel uit van Nike’s “Floral Camo” pack. De print werd eerder ook al gezien op de Huarache Drift. De eerste colorway; ‘Desert Ore / Canteen-Gum’ maakt gebruik van een lichte kaki kleur en camouflageprint te zien op het neopreen bovenwerk van de schoen. Terwijl de ‘Cargo Khaki / Volt-Sequoia’ is voorzien van een donkergroene camouflageprint op de bovenzijde, die in balans staat met effen groen op de toebox en de heeltab. Elke look is dan afgewerkt met tonale veters en tussenzolen, in dezelfde kleur als de basis van de sneakers zelf.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum bekend is, verwachten wij dit paar binnenkort bij Nike en geselecteerde shops. Houd dus goed de releasekalender in de gaten en klik hier voor meer sneaker nieuws!


Nike Air Huarache

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €120,-
Colorway: Desert Ore/Canteen-Gum
Stylecode: AT6156-200


Nike Air Huarache

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €120,-
Colorway: Cargo Khaki/Volt-Sequoia
Stylecode: AT6156-300