Skip to content
Upcoming

De beste blik op de MEDICOM Toy x Nike SB Dunk Low ‘BE@RBRICK’ tot nu toe

22 juli 2020 15:05
De beste blik op de MEDICOM Toy x Nike SB Dunk Low ‘BE@RBRICK’ tot nu toe

Maanden geleden werd bekend gemaakt dat er een MEDICOM en Nike samenwerking aan zat te komen. MEDICOM en Nike hebben al vaker samengewerkt en een van de meest gewilde Nike SB Dunk Low’s ooit uitgebracht. In 2020 komen de twee weer samen om de MEDICOM Toy x Nike SB Dunk Low ‘BE@RBRICK’ uit te brengen.

MEDICOM Toy staat bekend om het maken van de designer toys genaamd BE@RBRICK. De naam en het design is afgeleid van het feit dat de BE@RBRICK een combinatie is van een beer en het lichaam heeft van het Kubrick karakter van MEDICOM. De eerste BE@RBRICK werd gereleased op 27 mei 2001. Dit was een gratis cadeau aan bezoekers van het World Character Convention. Door de jaren heen zijn er enorm veel variaties en maten uitgekomen. De BE@RBRICK hoort tegenwoordig ook bij de sneaker community en hebben veel sneaker collectors ook een BE@RBRICK naast de collectie staan.

MEDICOM Toy x Nike SB Dunk Low ‘BE@RBRICK’

Het is logisch dat de twee weer terug komen en werken aan een Nike SB Dunk Low, aangezien de enorme hype rondom de sneaker in de laatste 12 maanden. Nep zwart haar bedenkt de gehele oppervlakte van het bovenwerk. Het MEDICOM ‘@’ logo is geplaatst op de tong en aan de buitenkant van de hak. De hiel patch op de hak is ook gemaakt van nep haar alleen heeft deze een beige kleur gekregen. Het bovenwerk wordt afgerond door een wit lederen sickliner. Onder de upper zit een witte midsole en licht grijs rubberen outsole.

De MEDICOM Toy x Nike Sb Dunk Low ‘BE@RBRICK’ wordt verwacht in augustus, maar hierover is nog niks officieel bekend. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


MEDICOM Toy x Nike Sb
MEDICOM Toy x Nike Sb
MEDICOM Toy x Nike Sb
MEDICOM Toy x Nike Sb
MEDICOM Toy x Nike Sb
MEDICOM Toy x Nike Sb
Images by koala_hsh