Skip to content
Watch

May Special – Carmenpolitan

22 mei 2021 18:00
May Special – Carmenpolitan

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe mix op Sneakerjagers Radio! Deze keer met een groot bekende voor de Sneakerjagers volgers, namelijk Carmenpolitan!

Carmenpolitan ookwel bekend van de Queens & Sneakers Show op het Sneakerjagers Youtube-kanaal. Carmen is een creatieve duizendpoot. Ze is een style anthropologist, schrijver, creative producer en DJ. Ze heeft talloze samenwerkingen gehad met grote merken zoals Marie Claire, AMFI, UVA en VICE. Daarnaast is ze de co-founder van realfakeshoes: een creative agency in Amsterdam, Lagos en Accra. In al Carmens werk zie je haar passie voor visuele expressie terug, of het nou om streetwear, sneakers of muziek gaat.

Natuurlijk dus ook in de gloednieuwe Sneakerjagers Radio set met visuele ondersteuning. Verwacht sfeerbeelden van zoals London’s District: Brixton in combinatie met Pharcyde’s welbekende “Drop” video.

Carmen kwam razend enthousiast binnen op de set. Een eigenschap wat iedereen om haar heen wel kan benoemen. Het is aanstekelijk. Dit valt ook terug te vinden in haar muziek als DJ. Met ‘creatieve overgangen’ brengt ze je een vibe waarop je niet kan wachten tot dat de clubs weer mogen openen. Dus begin alvast thuis, in je woonkamer of badkamer met dansen op de tegekke set van Carmenpolitan.

Carmenpolitan brengt je vandaag een gloednieuwe mix met tracks van:

Gbona – Burna Boy

Jam – StarBoy & Chronixx Feat. Wizkid

Duduke – Simi

Wetin Dey – Odunsi (The Engine)

3 – Wavy The Creator Feat. Flohio

Okay – Adekunle Gold

Lagos Vibes – Wizkid

Go – Tekno

Samankwe – Harrysong Feat. Timaya

Ye – Burna Boy

Energy (Stay Far Away) – Skepta & Wizkid

Yawa – Ajebutter22 And BOJ

Sanko – Timaya

Ph City Vibration – Burna Boy

Plantain Chips – R2Bees

Geniet van een heerlijk weekend met een tunes van Carmenpolitan en check de recente Queens & Sneakers Show op het Sneakerjagers YouTube-kanaal.