Skip to content
Upcoming

De Mason Garments Fall/Winter 2021 collectie is nu verkrijgbaar

28 juli 2021 22:00
De Mason Garments Fall/Winter 2021 collectie is nu verkrijgbaar

Hoewel velen van ons nog helemaal in de zomerstemming zitten, zijn ze bij Mason Garments alweer druk bezig met het najaar. Mason Garments hebben zelfs hun ‘Layers of Evolution’ Fall/Winter 2021 collectie al gedropt! De collectie bestaat uit vele verschillende modellen en colorways.

Mason Garments is een high-end footwear label dat in 2012 werd opgericht door Rendi Aditia. Hij richtte Mason Garments op, omdat hij op jonge leeftijd veel luxe items droeg. Hierdoor wilde Rendi een merk opzetten dat zijn eigen stijl en interesses reflecteerde.

De schoenen van Mason Garments worden allemaal gemaakt in Italië en dat is een zeer bewuste keuze. Italië staat namelijk bekend om de fijne tradities van het vakmanschap en is in de loop van de eeuwen een belangrijke bron geweest van talloze meesterwerken. De ontwerpstudio van Mason Garments bevindt zich in Amsterdam en in samenwerking met de fabrikant uit Italië proberen ze de best mogelijke sneakers te leveren in de high-end industrie.

Mason Garments ‘Layers of Evolution’ Fall/Winter 2021 Collectie

Zoals we al zeiden zit Mason Garments niet stil en heeft het recent de Fall/Winter 2021 collectie naar buiten gebracht. Ze hebben gekozen voor de naam ‘Layers of Evolution’. De collectie bestaat uit verschillende silhouetten in nog meer verschillende colorways. Zo zien we bijvoorbeeld de klassieke modellen als Tia, Firenze en Torino terugkomen. Wij hebben van elk model één colorway uitgelicht in dit blog. Ben je benieuwd naar alle sneakers? Klik dan op de groene button hieronder. Vergeet ook niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste nieuws.


Mason Garments Fall/Winter
€295,00

Mason Garments
Torino M ‘Grey’

De Torino M is het geüpdate variant van de klassieke Torino. De sneaker is verwerkt in een grijze kleur en het bovenwerk bestaat uit de materialen suède en leer. Gouden details, zoals de eyestays maken de sneaker af.

Mason Garments
Firenze ‘Taupe’

Deze Firenze sneaker beschikt over een multi-layered bovenwerk van de materialen leer en suède. Verder breekt de kleur wit het eentonige bovenwerk open.

€290,00
Mason Garments Fall/Winter
€285,00

Mason Garments
Tia ‘White’

Een klassieke meerlaagse witte lederen sneaker die beschikt over blauwe hits op de zijkanten van het model. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole en een outsole die beschikt over haaientanden.

Mason Garments
Torino ‘Black’

Dit is het klassieke Torino silhouet dat in een donker jasje gehezen is. De upper is gemaakt van nubuck in een zwarte kleur. Ook de veters hebben een zwarte kleur gekregen.

€299,00
Mason Garments Fall/Winter
€285,00

Mason Garments
Astro ‘Grey’

Astro is een vrij jonge sneaker in de Mason Garments familie. Een grijze lederen basis wordt aangevuld met een reflecterende voorzijde. Ook bij deze sneaker loopt er onder de upper een witte midsole.