Skip to content
Upcoming

Mason Garments geeft de Milano Next Gen een nieuwe colorway!

16 februari 2020 18:00
Mason Garments geeft de Milano Next Gen een nieuwe colorway!

Onder de luxurysneakers is Mason Garments een geliefde en gewilde sneaker! Sinds 2012 gaat de sneaker mee en is nog steeds razend populair. Dit is niet alleen bij volwassenen maar ook bij de jeugd valt de Mason Garments goed in de smaak! Scroll naar beneden en lees snel verder!

Mason Garments is een schoenenlabel dat is opgericht in 2012. De ontwerper is Rendi Aditia. Hij is geïnspireerd geraakt door de dure merken die zijn moeder en oudere broer droegen toen der tijd. Hierdoor droomde hij ervan om een eigen schoenenmerk te beginnen waar hij zijn creativiteit kwijt kon. Het Amsterdamse merk wordt met de hand gemaakt in Italië. De sneakers van Mason Garments zijn comfortabel, elegant en van hoge kwaliteit. De collecties van de luxury sneaker zijn erg verschillend, er worden veel kleuren gebruikt, en verschillende zolen. Ook zijn er opties om de sneaker met of zonder veters te kopen.

Closer Look

De Mason Garments Milano Next Gen Black / Mint heeft een leren bovenwerk. Er zijn enkele panelen die van blauw suede zijn gemaakt. De veters op de sneaker zijn verborgen. Er zitten gouden details op de sneaker, zoals de veterogen en de branding op de tong. Op de midsole is nog een branding van Mason Garments te zien. Je kunt de sneaker het beste dragen met een simpele outfit. Hierdoor komt de sneaker het beste tot zijn recht!

De Mason Garments Milano Next Gen Black / Mint is verkrijgbaar verkrijgbaar bij Mason Garments. Er hangt een prijskaartje aan van €295,- Bekijk de sneaker hieronder.


Mason Garments Milano Next Gen Black / Mint

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Mason Garments Milano Next
Mason Garments Milano Next
Images by: Mason Garments