Skip to content
Upcoming

Maha Amsterdam en Vault by Vans komen met eerste samenwerking

30 juni 2020 17:25
Maha Amsterdam en Vault by Vans komen met eerste samenwerking

Maha Amsterdam en Vans hebben hun eerste samenwerking bekendgemaakt. De samenwerking van de twee zal terug te zien zijn op de Vans OG Style 36 LX. De sneaker zal een wit met oranje checkerboard print krijgen die geïnspireerd is op de oranje tompouce, die we normaal gesproken alleen eten met koningsdag.

Maha Amsterdam is dé store voor vrouwen! In 2015 opende Saskia van Hofwegen en Dian Iskandar de winkel vanwege een gebrek aan female streetwear in Amsterdam. Naast sneakers kan je dus bij Maha terecht voor te gekke streetwear items. De winkel heeft sinds de opening in 2015 steeds meer aanzien gekregen vanwege de steeds vernieuwende kijk van de eigenaren en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en store voor vrouwen. Mede hierdoor kondigen ze dus nu hun eerste samenwerking met Vault by Vans aan. Maha Amsterdam is gevestigd aan de Vijzelstraat 129.

Maha Amsterdam X Vans | VN0A3AUU0641

Als we naar de sneaker kijken zien we dat het bekende checkerboard print heeft in de kleuren wit met oranje. Dit zal te zien zijn op zowel een groot deel van het bovenwerk van canvas al de rubberen midsole. De suéde neus en lacepanels hebben een beige/grijze tint gekregen, net als de hiel van de sneaker. Op de lacepanels staan de welbekende kruizen als link naar de stad Amsterdam waar Maha gevestigd is. Deze colorway wordt afgewerkt met een witte tong en dezelfde kleur veters. Op de tong is subtiel de branding van Maha X Vans te zien, dit is tevens ook op de binnenzool te zien. Bovendien is de outsole van de sneaker oranje van kleur.

Release

Op 4 juli zal de Maha Amsterdam X Vans OG Style 36 LX verkrijgbaar zijn via Maha-Amsterdam.com en in-store, maar ook bij diverse geselecteerde retailers. Echter zullen ze bij de diverse geselecteerde retailers vanaf 11 juli verkrijgbaar zijn want dan is de wereldwijde release. De maatserie van deze sneaker gaat vanaf maat 35 tot en met maat 43 en voor deze sneaker zal je een schappelijke €95,- moeten neer leggen. Voor meer informatie kan je ons in de gaten houden op social media en een kijkje nemen in de releasekalender.


Images by: Maha