Skip to content
Where to Cop

Maak van New Years Eve toch nog een feestje met deze outfit tips

28 december 2020 11:19
Maak van New Years Eve toch nog een feestje met deze outfit tips

Dit jaar is het even anders allemaal. We blijven thuis, het kerstdiner moet kleinschaliger, het vuurwerk mag niet meer, en we moeten genieten van wat we op dit moment hebben. De kerstboom stond bij de meesten al in november. Maar dat betekent niet dat we er saai uit hoeven te zien thuis, we hebben nu juist tijd om lekker uit te pakken. Jezelf verwennen en opdoffen is iets wat we allemaal al een lange tijd niet hebben gedaan. Juist daarom is het zo lekker dat het een keer weer wel mag. Je aankleden en mooi maken geeft je ook een gevoel van euforie en positiviteit. Uit je jogging pak stappen en je mooiste kleding uit de kast trekken is een lichtpuntje in deze donkere feestdagen. Maar wat moet je dan dragen aan de keukentafel of bij die oudejaarsborrel met je kat?

We snappen het. Je bent thuis dus je wilt iets comfortabels dragen. Niet in een veel te strakke jurk aan de eettafel zitten. Maar waar trek je die streep? Een mooie top met een jogging broek die toch niemand ziet, of een jurk met pantoffels en hoge sokken aan je voeten? Want je wilt niet na de eerste gang je veel te strakke jeans uit moeten doen omdat de tweede gang er niet meer bij past. Nee! We gaan dit jaar voor comfy chique, en hierbij moet je goed balanceren met stoffen en toepasbaarheid van de kleding.

Online en in onze eigen kasten zijn wij op onderzoek gegaan wat dan de perfecte home-proof party looks zijn dit jaar, en voor iedereen is dit natuurlijk heel anders. Wij kwamen er achter dat wij ook wel zin hebben om weer even uit die stoffige joggingspakken te stappen. Maar wat doe je dan aan? De ene houdt van oversized, de ander van aangesloten en netjes, maar met deze guide hopen wij dat iedereen de nodige inspiratie eruit haalt die nodig is om 2020 tot een perfect einde te brengen.

Christmas Outfit No. 1

Zo kan je bijvoorbeeld deze Adidas trainingsbroek perfect combineren met een mooie oversized blazer. Hierdoor krijg je een comfy look met een nette twist en kan je lekker comfortabel aan de tafel zitten. Hier zijn talloze varianten, kleuren en combinaties op te verzinnen, maar voor jullie hebben wij hier alvast wat voorbeelden wat je kan shoppen.

adidas sweatpants
mango blazer

Outfit No. 2

Maar mocht je voor iets chiquer maar toch nog comfortabel willen gaan tijdens je kerstdiner dan zijn deze jurken echt iets voor jou. De grens tussen sportief en chique zijn hier volledig vervaagd. Een prachtige over de top make-up look maakt het helemaal af. De Ivy park collectie van Adidas sluit hier naadloos op aan, helaas is deze bijna overal uitverkocht. Maar wij hebben nog wat op voorraad gevonden voor jullie!

Outfit No. 3

En mocht je helemaal voor een out-standing outfit willen gaan dan is 2020 een goed jaar om uit te pakken. De silk dress is dit jaar helemaal terug van weggeweest en is in meer vormen en styles dan ooit. Ook over de top kan dit jaar heel er goed. Je kan de jurken ook goed combineren met een oversized blazer, en onder zulke korte jurkjes kan je ook echt al je schoenen dragen. Dus mocht je nog een paartje hebben staan die je uit de kast wilt halen dit jaar. Dan zijn deze komende feestdagen daar echt een gelegenheid voor!

Maje dress
ba & sh black dress

Wij van @sneakerjagers_wmns wensen je alvast hele fijne feestdagen, en veel geluk en inspiratie voor het nieuwe jaar. Houd onze blog en Instagram-account in de gaten voor meer stijlinspiratie!