Skip to content
Newsfeed

Maak kennis met de END. X Salomon XT-6 ‘Dark Truffle’

15 augustus 2023 15:11
Maak kennis met de END. X Salomon XT-6 ‘Dark Truffle’

Salomon en END. Clothing zetten hun samenwerking voort. Dit maal op het XT-6 silhouet. De sneaker is geïnspireerd op de zoektocht naar eetbare paddenstoelen en schimmels in de natuur, vandaar heeft de collab de naam END. X Salomon XT-6 ‘Dark Truffle’ gekregen. De END. X Salomon sneaker zal verschijnen op 18 augustus 2023.

Voor het laatst zagen we Salomon en retailer END. Clothing samenwerking in 2022 toen de tijd brachten de twee de Salomon END. x XT-Wings 2 ‘Sirocco’ uit. Hoog tijd voor een nieuwe collab als je het ons vraagt!

END.Clothing

In de opkomende XT-6 sneaker zie je duidelijk verwijzingen naar de zwarte truffel delicatesse. Voornamelijk is dit goed te zien door het kleurgebruik. Met zijn zwarte upper en beige details weerspiegeld de ‘Black Truffle’ het uiterlijk van de paddenstoel, dit resulteert in een sneaker met een strak uiterlijk.

We maakte in 2012 kennis met de Salomon XT-6. Het model werd ontworpen als de ultieme hardloopschoen, anno 2023 is de sneaker uitgegroeid tot veel meer dan dat. Voor meer informatie over Salomon en zijn meest bekende silhouetten, lees hier: Maak kennis met Salomon: van de Alpen naar de straat

De END. X Salomon XT-6 ‘Dark Truffle’ kunnen we op 18 augustus 2023 verwachten op de website van END. schrijf je nu alvast in voor de raffle. Blijf op de hoogte van elk nieuwtje in de sneaker wereld via de Sneakerjagers nieuwspagina.