Skip to content
Upcoming

Laat je inspireren of creëer zelf je eigen Air Max 1 met Nike By You

22 september 2020 10:46
Laat je inspireren of creëer zelf je eigen Air Max 1 met Nike By You

De releases van de Nike Air Max 1 lijken weer een klein beetje op gang te komen. We zagen al de release van de Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’, ‘Evergreen Aura’ en natuurlijk de ‘Limeade’. Helaas zijn deze Air Max 1 releases vrijwel onmiddellijk uitverkocht en is het behoorlijk moeilijk geworden om ze te bemachtigen. Maar wij hebben de oplossing; Nike Air Max 1 By You. En wij van Sneakerjagers hebben onze creaties al binnen.

Nike Air Max 1 By You ‘Hamburger’

De inspiratie voor onze Nike By You vonden we bij ons favoriete broodje, namelijk: De hamburger! Met de vele kleuren opties van Nike By You was het dan ook mogelijk om de Air Max 1 compleet samen te stellen naar onze smaak. Wij hebben twee verschillende variaties gemaakt met twee verschillende kleuren groen.

Air Max 1 Nike By You

Voor de basis van de Air Max 1 hebben we gekozen voor wit mesh. Daarnaast hebben we gekozen voor groene overlays. Deze kleur is geïnspireerd op het sla van onze hamburger. De donkere kleur groen heet ‘Rainforest Green’ en de lichte kleur is genaamd ‘Thermal Green’. De mudguard is gekleurd in Honeycomb. Deze kleur deed ons erg denken aan een van onze favoriete sauzen op de burger, namelijk mosterd. Ook de voering van de Air Max heeft deze kleur. Voor de Swoosh, veterogen en Nike Air branding op de hak hebben we gekozen voor een rode kleur. Deze kleur komt van de tomaten en ketchup van onze burger.

Air Max 1 Nike By You
Air Max 1 Nike By You

Dit kleurrijke bovenwerk staat op een klassieke witte midsole. Ook binnen in de Air unit zien we de Honeycomb, geïnspireerd op mosterd, kleur weer terug. Tenslotte hebben we gekozen voor een gum outsole. Deze zorgt voor een goede basis van de sneaker, het als het broodje van de hamburger.

Nike By You

Via Nike By You kan je jouw Nike Air Max 1 helemaal samenstellen. Door te kiezen uit verschillende kleuren kan je jouw creativiteit helemaal loslaten op dit klassieke Nike model. Zo kan je jouw favoriete colorway proberen na te maken, je eigen ontwerp maken of natuurlijk onze creatie namaken. Klik op de knop hieronder om jouw Nike By You te maken!

Air Max 1 Nike By You
Air Max 1 Nike By You