Skip to content
Staff Picks

Maak je Retro Look compleet bij JD Sports

7 augustus 2022 21:09
Maak je Retro Look compleet bij JD Sports

Tegenwoordig is de vintage look weer helemaal in de mode. Op de JD Sports Retro Vibes pagina vind je alle kleding, sneakers en accessoires in deze stijl op één plek, zodat jij met gemak je favoriete retro looks kan samenstellen. Om je alvast een klein handje te helpen hebben wij onze favoriete retro pieces voor zowel mannen als vrouwen alvast op een rijtje gezet.

Retro Styles voor heren

1. New Balance 2002R

New Balance 2002R

We trappen het lijstje af met de New Balance 2002R. Deze bulky retro runner is een van het merk’s meest populaire modellen. Het bovenwerk van de sneaker combineert mesh, suède en leer in verschillende grijstinten. De dikke ABZORB tussenzool zorgt dat deze schoen ook nog eens extreem comfortabel loopt.

2. adidas Originals Challenger Crewneck

adidas Originals Challenger Crewneck
retro look

Het design van deze adidas Originals Challenger Crewneck komt regelrecht uit de adidas archieven. De trui kleurt marineblauw met de iconische drie adidas strepen in het wit op de schouders. Op de borst staat nog het sportmerk’s trefoil logo.

3. adidas Originals Superstar

adidas Originals Superstar

De adidas Originals Superstar is een schoen met een flinke historie. Zo was de schoen in de jaren ’80 extreem populair in New York door hip hop groep RUN-DMC. De sneaker heeft een wit leren bovenwerk, dat wordt met zwart leer gedecoreerd op de drie strepen en heel tab. Gouden detaillering is te vinden op de tong en het middenpaneel.

4. adidas Originals Track Pants

adidas Originals Track Pants retro look

Deze adidas Originals Track Pants trekt inspiratie uit de jaren ’70. De marineblauwe polyester broek is voorzien van drie witte strepen langs de broekspijp en een trefoil logo. Onder aan de pijp zit nog een cuff voor een sportieve fit.

5. adidas Originals Forum Low

adidas Originals Forum Low retro look

De adidas Originals Forum Low is een retro style basketbalschoen. Deze sneaker kleurt voornamelijk wit en krijgt daardoor een frisse look. De witte drie strepen op het middenpaneel zijn met zwart omlijnd. Ook het trefoil logo, de tussenzool en outsole kleuren zwart.

Retro Styles voor dames

1. New Balance Oversized Crew Sweatshirt

New Balance Oversized Crew Sweatshirt

De New Balance Oversized Crew Sweatshirt bestaat voor 100% uit zacht katoen. Het trui heeft een crème kleurige basis met op de borst een groot roze ‘N’ logo met daaronder branding van New Balance. Ook in de nek staat nog een klein NB logo.

2. New Balance 2002R Women’s

New Balance 2002R Women's retro look

Je kan tegenwoordig niet meer om New Balance heen. Daarom dat er ook een 2002R voor de dames in het lijstje staat. Het bovenwerk van deze sneaker heeft een basis van van off-white mesh. Dit is verder bekleed met overlays van suède en leer in verschillende crème tinten. De zool is deels wit, deels crème en wordt afgerond met een zwarte outsole.

3. Jordan Essential Crew Sweatshirt

Jordan Essential Crew Sweatshirt retro look

De Jordan Essential Crew Sweatshirt heeft een comfortabele oversized fit. De trui is gemaakt van geborsteld fleece waardoor het glad is aan de buitenkant, en warm en pluizig aan de binnenkant. Het iconische Jumpman logo op de linkerborst kleurt wit en is met zwart omlijnd.

4. Nike Air Force 1 Low Women’s

Nike Air Force 1 Low Women's retro look

De Nike Air Force 1 Low Women’s combineert grijs met crème kleuren. Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit grijs suède met een off-white gekleurde Swoosh van leer. De heel tab en tong label zijn in een gelige crème kleur. Op de mudguards staat nog een gestikte mini-Swoosh.

5. Nike Essential Boxy Mock Neck T-Shirt

Nike Essential Boxy Mock Neck T-Shirt retro

We sluiten onze favoriete retro looks af met de Nike Essential Boxy Mock Neck T-Shirt. Dit bruine shirt heeft een verhoogde nek en lange mouwen gekregen. Ook is het t-shirt bijgesneden voor een zomerse look. Op het midden van de tee staat een witte mini-Swoosh.

Dit waren onze favoriete retro style items. Shop jij liever zelf voor een retro look bij JD Sports? Klik dan op de knop hieronder:

Wil je nou altijd op de hoogte zijn van alle het nieuws rondom sneakers? Zorg dan dat je de Sneakerjagers app download! Hier vind je het laatste sneakernieuws, giveaways en een releasekalender allemaal in één plek.