Skip to content
Staff Picks

Maak je klaar voor het hoodie seizoen met adidas!

17 september 2022 17:35
Maak je klaar voor het hoodie seizoen met adidas!

De bladeren vallen straks weer van de bomen en de zon maakt plaats voor meer regen. De herfst gaat weer bijna van start! Het seizoen van Halloween, de lange filmavonden onder een warm dekentje en niet te vergeten de pumpkin spice latte. De herfst staat ook bekend om zijn koudere grijze dagen en op deze dagen is niets comfortabeler dan een hoodie. Bij adidas shop je nu de beste hoodies!

Bekijk een overzicht van onze favorieten hieronder!

adidas hoodie

ADICOLOR ESSENTIALS TREFOIL

Als eerste in het overzicht hebben we de adicolor essentials. De hoodie is beschikbaar in veel verschillende kleuren waardoor er altijd wel eentje is die bij jou past. Het is een casual basic gemaakt van zachte fleece.

Adicolor Essentials Trefoil Hoodie JKZ47
Adicolor Essentials Trefoil Hoodie JKZ47

ADICOLOR CLASSICS CROP

Deze adicolor classic is ontworpen om losjes rond je lichaam te vallen voor een relaxt en comfortabel gevoel. Daarnaast geeft deze trui een stoere look aan je outfit, doordat het een cropped fit heeft. Ideaal voor de dames!

Adicolor Classics Crop Hoodie SU088
Adicolor Classics Crop Hoodie SU088

REKIVE

De Rekive hoodie heeft opvallende biesjes waardoor deze anders is dan alle andere hoodies. Je kan trui dragen voor een avondje op de bank, tijdens je favoriete film maar ook als dagelijks item kan deze trui gedragen worden.

adidas Rekive Hoodie L9805
adidas Rekive Hoodie L9805

CROPPED

Voor de dames hebben we nog een cropped hoodie, deze heeft een strakkere fit dan de vorige. Door het kortere model past het perfect bij zowel items met een hoge taille, als bij iets dat laag op je heupen zit.

Cropped Hoodie MLJ68
Cropped Hoodie MLJ68

M INTERNAL OH

Als volgt voor de mannen, hebben we een stoere donkerblauwe hoodie. De pasvorm van deze trui loopt goed rond het lichaam. De trui is niet alleen comfortabel, je bent ook nog een milieubewust bezig met deze aankoop. Het item is namelijk gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester.

M INTERNAL OH P0221
M INTERNAL OH P0221

FRENCH TERRY

De French Terry is een hoodie gemaakt van sweaterstof. De stof geeft je dagelijkse look een luxe uitstraling. Op de rug en op de mouw staat een geborduurde tekst. Daarnaast kan de trui door de kleuren wit en zwart overal bij gedragen worden.

French Terry
French Terry

SKATEBOARDING 4.0 LOGO

Dit is een klassieke hoodie van adidas Skateboarding met een normale pasvorm. De trui is gemaakt van iets zwaarder katoenen fleece en komt in drie verschillende kleuren. Het logo van Skateboarding 4.0 is te zien op de borst.

Skateboarding 4.0 Logo
Skateboarding 4.0 Logo

SKATEBOARDING CLR 84

Als laatste hebben we de Skateboarding CLR 84 hoodie, de CLR 84 is geïnspireerd op het iconische adidas CLR 84 trainingsjack. De lijnen op de mouwen geven net even die extra touch aan de minimalistische hoodie.

Skateboarding CLR84
Skateboarding CLR84

Dit waren onze favorieten uit het aanbod van adidas. Hopelijk zit er iets voor je tussen. Zit er toch niets voor je tussen of bekijk je liever zelf de gehele collectie? Druk dan op de button hieronder! Geniet van ultiem comfort met de hoodies van adidas!

Wil jij vaker op de hoogte worden gebracht van het laatste streetwear nieuws?