Skip to content
Upcoming

Maak je klaar voor de Nike Dunk Low die in een nieuw jasje gehesen is

20 juli 2020 16:00
Maak je klaar voor de Nike Dunk Low die in een nieuw jasje gehesen is

In 2020 zijn er al aardig wat verschillende colorways van de Dunk’s van Nike verschenen. Er zijn veel samenwerkingen geweest op dit model. Nike gaat nu de Nike Dunk Low in een nieuw jasje steken! En goed nieuws, de sneaker wordt al aardig snel gereleased. De verwachting is dat de sneaker vanaf 4 september in de winkels zal liggen!

De afgelopen tijd is de Dunk niet meer weg te denken, Nike komt continu met nieuwe releases en samenwerkingen. Ondertussen is de sneaker razendpopulair en wil/heeft iedereen er wel een paartje van of geprobeerd te kopen dit jaar.

Nike Dunk Low ‘Photon Dust’ | CK6654-001

Ondanks dat het model in een nieuw jasje gehesen is, is het model nog aardig intact. Het bovenwerk is super clean maar toch gedurfd. Er is gebruik gemaakt van een kleur, wit, dit zorgt dan ook voor de super strakke look. Op de toebox, de zijkanten en de tong is er mesh gebruikt. Alle verdere overlays en details zoals de branding op de tong en de lacepanels zijn allemaal wit gebleven. Wat de sneaker helemaal afmaakt is de ijsblauwe outsole. Wij kunnen niet wachten tot dit paartje gereleased wordt!

Op vrijdag 4 september is het zover, dan zal de Nike Dunk Low gereleased worden. Voor welke prijs de sneaker weg zal gaan is nog onbekend. Houdt daarom de releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Bekijk de sneaker hieronder!


Nike Dunk Low Disrupt 'Photon Dust'

CK6654-001 · Prijs vanaf €86,-

Naar alle aanbieders
Images by: Foot Patrol