Skip to content
Upcoming

Maak je klaar voor de nieuwe Nike Air Max Triax 96 colorway

29 februari 2020 09:00
Maak je klaar voor de nieuwe Nike Air Max Triax 96 colorway

Nadat er bekend werd gemaakt dat er een ‘Barely Volt’ colorway wordt uitgebracht op de Nike Air Max Triax 96, zal er binnenkort nog een nieuwe colorway verschijnen. Speciaal voor alle dames die wel van een beetje paars houden. De sneaker komt namelijk in een paars, bordeaux rood en witte colorway.

Nike is al heel wat jaren geleden opgericht namelijk in 1964. De Nike Air Max Triax is bijna 32 jaar later voor het eerst uitgebracht. De sneaker was uitgebracht als hardloopschoen maar wordt tot de dag van vandaag gebruikt als lifestyle sneaker. Het bovenwerk van de Triax bood hardlopers een mix van adembenemend vermogen, stijl en duurzaamheid. De sneaker is in eind 2019 weer terug van weggeweest en maakt een te gekke comeback met verschillende colorways! De sneaker is helemaal klaar voor een tweede leven.

Nike Air Max Triax 96 ‘Purple Nebula’ | Details

Deze Air Max Triax krijgt vrolijke kleurtjes voor de zomer, namelijk paars, bordeaux rood en wit. Het omsluitende foam bij de neus en de zichtbare air-unit in de zool bieden extra comfort tijdens het lopen. Het gedeelte onder de veters heeft een bordeaux rode tint net zoals het deel rondom de swoosh. Ook de achterkant van deze sneaker krijgt de bordeaux rode kleur. De midsole van de schoen wordt wit en krijgt een zwarte zool. De lace panels, de veters, een deel van het bovenwerk en de details op de heel zijn ook wit van kleur.

De sneaker zal uitkomen in 2020 maar een exacte datum is nog niet bekend. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van 140,-. Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort uitkomen? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Nike WMNS Air Max Triax 96

CT1276-100 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders

Images by Nike