Skip to content
Upcoming

Maak je klaar voor de Air Jordan 1 Mid ‘Día De Muertos’

28 oktober 2020 17:36
Maak je klaar voor de Air Jordan 1 Mid ‘Día De Muertos’

Día de Muertos is in Mexico de dag van de doden en een eerbetoon aan familieleden. Nike dropt aanstaande vrijdag 30 oktober speciaal voor Día de Muertos deze prachtige colorway op de Air Jordan 1 Mid. Alle details van de sneaker vind je hieronder.

De Air Jordan 1 is momenteel helemaal hot en trending. Alle drie de varianten, de low, mid en de high zijn erg geliefd en binnen no-time uitverkocht. We zien regelmatig nieuwe colorways voorbij komen, maar ook veel samenwerkingen. Met deze sneaker ben jij een echt fashion icon en maak jij elke outfit helemaal compleet. Voor 2020 staan er nog heel wat releases van dit model op ons te wachten, en zelfs al enkele in 2021. Deze kan je allemaal bekijken in de releasekalender.

Air Jordan 1 Mid ‘Día De Muertos’ | DC0350-100

De Air Jordan 1 Mid ‘Día De Muertos‘ is een kleurrijke maar stijlvolle sneaker. De upper van de sneaker bestaat uit een witte lederen basis. Deze wordt afgewerkt door roze overlays met daarop gele stiksels. Op de neus van de sneaker staat ‘Familia’, dit refereert naar Día De Muertos. Het geel ziein we terug op de enkel van de sneaker, de branding op de tong en de Air Jordan branding op de zijkant van de enkel. Ook de swoosh komt in een gele kleur en wordt afgemaakt door het roze stiksel. Op de insole van de sneaker zien we het Jumpan logo en de Marigold bloem.

Op 30 oktober kan jij deze sneaker scoren bij Nike vanaf 09:00. Er zal een prijskaartje aanhangen van €130,-.Alle informatie over deze release kan je vinden met de onderstaande link! Hieronder kan je de Air Jordan 1 Mid ‘Día De Muertos’ nog eens goed bekijken. Als je altijd op de hoogte wil blijven van de nieuwste releases, kan je ons volgen op social media of de releasekalender in de gaten houden!

Air Jordan 1 Mid 'Día de Muertos'

DC0350-100 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan Día De Muertos
Air Jordan Día De Muertos
Air Jordan Día De Muertos
Images by: Nike