Skip to content
Upcoming

Maak je klaar voor de Air Jordan 1 Low ‘Night Track’

28 juli 2020 21:46
Maak je klaar voor de Air Jordan 1 Low ‘Night Track’

Jordan Brand is lekker bezig, er zijn een hoop te gekke Jordan releases geweest. En buiten dat staan er ook nog heel wat goeie colorways op ons te wachten. We zien het lage variant van de AJ1 steeds vaker terug in de meest toffe colorways, maar nu eerst is het tijd voor de de Air Jordan 1 Low ‘Night Track’. De Air Jordan 1 Low ‘Night Track’ is geïnspireerd op de Nike Air Tailwind ‘Night Track’. Het glinsterende model was oorspronkelijk een ‘Friends & Family’-release en werd geschonken aan o.a. Michael Jackson en Knight Rider-ster David Hasselhoff in de jaren ’80. In 2012 kwam de retro sneaker voor het bredere publiek beschikbaar. En jij kan straks de Air Jordan 1 Low ‘Night Track’ scoren, want op 1 augustus zal deze colorway gereleased worden!

Image via Size?

Air Jordan 1 Low ‘Night Track’ | DA4668-001

Voor de basis wordt er strak wit leer gebruikt op de sneaker, dit is te zien bij het middenpaneel en rondom de enkel. Verder is op de sneaker een iets donkere tint gebruikt op het getrommelde leer. Dit zien we terug op de toebox, de mudguards, de lacepanels en de heel. De sneaker wordt afgemaakt door de te gekke rode details die we zien, zoals de Swoosh en de lining. Natuurlijk kan het Jumpman logo niet ontbreken op de tong, en op de heel zien we zoals gewoonlijk de Air Jordan branding. Met deze colorway maak je jouw zomerse outfit helemaal compleet!

Image via Size?

Release

De Air Jordan 1 Low ‘Night Track’ wordt gereleased op zaterdag 1 augustus voor de gebruikelijke €100,-. Je kan dit paartje scoren via Nike. Totdat deze nieuwe colorway gedropt wordt, kan je het paartje hieronder checken. Neem een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media, zo ben jij altijd op de hoogte!

Air Jordan 1 Low 'Night Track'

DA4668-001 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders
Image via Size?