Skip to content
Brand

Maak je eigen sneakers op Sneakersschool

23 december 2020 09:00
Maak je eigen sneakers op Sneakersschool

Roel van Hoff

Roel van Hoff is een gediplomeerd meester-schoenmaker en bekend ontwerper, die ontwerpen heeft gedaan voor tal van grote merken. Hij is al jaren actief in het maken van exclusieve sneakers. Op zijn Sneakersschool verzorgt hij een cursussen voor mensen, die onder zijn professionele begeleiding, met de hand unieke sneakers gaan maken. Er zijn honderden verschillende materialen om deze handgemaakte sneakers mee te maken, dus ze zijn echt op maat en uniek in soort!

Elke maand leren de studenten hoe ze hun eigen Air Max of Air Jordans kunnen maken. Roel heeft al meer dan 100 mensen begeleid en ontvangt studenten van ver buiten Europa! Al meer dan 20 verschillende nationaliteiten hebben de studio al betreden.

Naast het grote succes van zijn Sneakersschool heeft Roel een nieuw doel voor 2021. Door de grote vraag naar handgemaakte sneakers van de meester zelf, heeft Roel besloten om meerdere sneakers uit te brengen!

Air Jordan 1 ‘Deluxe Pack’

Dit zal worden gerealiseerd op de Air Jordan 1 en Air Max 1. Het spannendste is dat Sneakerjagers de primeur heeft om de eerste releases te verloten door middel van onze Christmas Advent Giveaway!

Dit is de Air Jordan 1 ‘Deluxe Pack’, drie handgemaakte sneakers in verschillende unieke kleuren – rood, blauw en paars. Het pack is gebaseerd op de iconische OG ‘Chicago’ colorway en de unieke croco-prints zijn op maat gemaakt in de fabriek van het modemerk Chanel. De kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor de serie.

Van elke uitgave die uitkomt, worden er maximaal 10 stuks gemaakt. De prijs van een paartje is €1.000 – de kwaliteit en exclusiviteit moeten dus goed in balans zijn. Volgens Roel is dit een zeer concurrerende prijs/kwaliteit verhouding. Hij wil mensen de mogelijkheid bieden om een betaalbare handgemaakte sneaker van zeer hoge kwaliteit te laten maken. Zodra de populariteit toeneemt, zullen de prijzen ook stijgen, zoals vaak gebeurt in de sneakerwereld. Op deze manier worden de eerste kopers beloond met een stabiele en zeer waardevolle sneaker.

Als je één van deze geweldige creaties in jouw kleurkeuze wil winnen, ga dan naar onze app en maak kans op een paar t.w.v. €1.000!

Bekijk de portfolio van Roel via roelvanhoff.com. Om je aan te melden voor een cursus kan je terecht bij sneakersschool.com.