Skip to content
Upcoming

Maak je Air Max 90 met de Nike Unlocked By You

1 juli 2020 19:33
Maak je Air Max 90 met de Nike Unlocked By You

Met de nieuwe Nike Unlocked By You kan je de Nike Air Max 90 helemaal aanpassen op jouw wensen. Van toebox tot Swoosh, alles kan aangepast worden naar jouw wensen. Benieuwd? Check hier alle opties! Hieronder lichten wij een aantal van deze opties toe.

Toebox

Voor de toebox heb je veel keuze qua materialen en kleur. Zo kan je kiezen voor mesh, mini ripstof en geweven materiaal. Ook met de kleuren kan je helemaal los gaan. Van Bright Cactus tot Summit White, het kan allemaal.

Overlays

Bij de overlays heb je helemaal veel keuze. Kies bijvoorbeeld voor Tie Dye, synthetisch suède, synthetisch nubuck met textuur of leer met volle nerf. Natuurlijk zijn hier weer gigantisch veel kleuren waar je uit kan kiezen.

Tong en kraag

Voor de tong en kraag heb je dezelfde keuze qua materialen en kleuren als bij de toebox. Dit betekend dat je kan kiezen uit mesh, mini ripstof en geweven materiaal.

Mudguard

De mudguard kan veranderd worden is materialen als Tie Dye, glad synthetisch leer, synthetisch nubuck met structuur en volnerfleer.

Swoosh

Ook bij de Swoosh heb je volop mogelijkheden. De meest opvallende is toch wel de reflecterende Swoosh. Hier kan je kiezen voor zwart, summit white, bright cactus, metallic silver en metallic gold.

Rubberen panelen

Alle rubberen panelen kunnen verander worden in kleur. Dit geld voor de panelen bij de veters en natuurlijk de opening op de mudguard. Ook het lipje bij de hak kan veranderd worden.

Zool

De midsole van de Air Max 90 Nike Unlocked By You kan in vijf verschillende kleuren besteld worden. Ook kan je er nog voor kiezen om een zilveren of gouden spikkel toevoegen aan de midsole. De window rondom de Air Unit kan, net als de Air Unit zelf ook gekleurd worden in een aantal kleuren. Tenslotten kan je de outsole en accenten kleuren in verschillende kleuren.

De release

Deze Nike Unlocked By You opties voor de Nike Air Max 90 zijn nu toepasbaar. Klik gouw op de knop hieronder en ga los! Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.

Nike WMNS Air Max 90 Unlocked By You

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Unlocked By You
Nike Unlocked By You
Nike Unlocked By You