Skip to content
Where to Cop

Luxury sneakers: Parbleu Footwear – Office Approved!

27 oktober 2017 14:14
Luxury sneakers: Parbleu Footwear – Office Approved!

Bíjna niemand hoeft meer verplicht een pak aan naar werk. Maar wat voor schoenen trek je aan bij een ‘smart casual look’ als je smaakvol voor de dag wilt komen?Precies met die gedachte in het achterhoofd is de nieuwe Parbleu Footwear collectie ontworpen. Na een succesvolle introductie begin 2017 lanceert het Nederlandse sneakermerk aanstaande zaterdag (28-10) zijn tweede collectie in Amsterdam.

Parbleu komt met drie nieuwe modellen. founder, Berg liet zich hierbij inspireren door zowel het karakter als het uiterlijk van de Ekster, het beeldmerk van Parbleu. "Een Ekster is van nature nogal nieuwsgierig, maar zorgt ook goed voor zichzelf".

In de najaarscollectie worden dan ook meerdere nieuwe luxe materialen gebruikt: Tumbled Leathers en combinaties van Italiaans suède en sportief nylon. Met dít materiaal is een capsule collectie gemaakt op een 'vintage runner silhouet, als eerbetoon aan iconische hardloopschoenen van de jaren 80. Voor de upper kleuren wordt gebruik gemaakt van twee complementaire kleuren die passen bij de herfst. Mosgroen & Steengrijs en Steengrijs & Aardebruin. Een van de drie modellen krijgt een volledige Navy look om aansluiting te houden bij de hoofdkleuren. Hoofdkleuren in de collectie zijn de kleuren zwart, wit en donkerblauw gelijk aan het beeldmerk. Maar altijd met de voor Parbleu kenmerkende volledige leren luxe ‘tan’ binnen voering.

Je vindt de najaarscollectie van Parbleu met DEZE link.