Skip to content
Upcoming

Love is in the Air met deze Nike Air Force 1 ’07 SE ‘Love For All’

2 februari 2021 15:49
Love is in the Air met deze Nike Air Force 1 ’07 SE ‘Love For All’

De Basketbal stijl van de Air Force 1 heeft een Valentine’s Day make-over gekregen. De sneaker heeft 3D-jelly details gekregen met LOVE thema. De sneaker is ontworpen door 3D kunstenares Aja Zarrehparvar, samen met het Nike Womens team! De Air Force 1 07 SE ‘Love For All’ dropt precies op tijd voor Valentine’s Day!

Een belangrijke en lieve boodschap wordt gebracht met deze te gekke AF1: ‘Love For All’. Dit staat ook gedrukt op de binnenste Swoosh van de sneaker. Over de Swooshes gesproken, deze hebben een nieuw en bijzonder detail. Er staan namelijk 3D letters in. Aja Zarrehparvar is 3D Footwear Designer bij Nike. Voor het eerst in haar carrière dropt er een sneaker met haar design! De Air Force 1 is uiteraard niet alleen door Aja aangepakt. Het hele Nike Womens Team heeft aan de sneaker gewerkt.

Air Force 1 ’07 SE ‘Love For All’ | CV8482-100

De Air Force 1 zal zijn OG basketbal stijl niet snel loslaten. Dus ook dit keer is het weer duidelijk terug te zien. Zoals al eerder genoemd, heeft de Swoosh 3D details. In de Swoosh aan de binnenzijde van de AF1, staat ‘Love For All’ met de 3D-Jelly letters. Op de buitenste Swoosh zien we hetzelfde effect, met het woord ‘love’. De woorden hebben een roze kleur gekregen. Deze kleur zien we ook terug op de plastic backtab, waar naast het Nike logo, ook een wit hartje te zien is.

Nike Air Force 1 Low Valentine's Day 'Love For All'

CV8482-100 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

Release info

De Air Force 1 ‘Love For All’ released donderdag 4 februari bij Nike en geselecteerde retailers. De sneaker zal verkrijgbaar zijn vanaf 9:00 uur voor €110. De sneaker dropt dus precies op tijd, om je Valentijn ermee te verrassen! Of jezelf ermee te verwennen natuurlijk. Bekijk de sneaker en zijn details nog een keertje goed onderaan dit blog!

Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten. Zo mis je nooit een release! Volg @sneakerjagers_wmns op Instagram voor dagelijkse inspiratie sneakers en fashion. Hier is nu ook een te gekke Jordan Giveaway bezig.

Air Force 1 '07 SE 'Love For All' | CV8482-100
Air Force 1 '07 SE 'Love For All' | CV8482-100
Air Force 1 '07 SE 'Love For All' | CV8482-100