Skip to content
Upcoming

Love For All met de nieuwe colorway op de Air Force 1

19 november 2020 19:51
Love For All met de nieuwe colorway op de Air Force 1

Love For All met deze nieuwe colorway op de Nike Air Force 1. De geliefde sneaker komt dit keer in een liefdevolle colorway. Hoe deze colorway eruit ziet, en alle verdere informatie vind je hieronder!

De Air Force 1 is zonder enige twijfel een favoriet model van Nike. In de jaren 80 kwam dit Nike model op de markt. In eerste instantie werd de sneaker gemaakt voor het basketbal, maar al snel werd de sneaker gebruikt als lifestyle sneaker. Vandaag de dag is het model nog steeds razend populair. We worden keer op keer verrast met de mooiste colorways en samenwerkingen. We kennen door de jaren heen niet alleen het klassieke variant van de Air Force 1, maar ook de Air Force 1 Shadow, Sage en Pixel.

Nike Air Force 1 ‘Love For All’ | CV8482-100

De Air Force 1 doet het altijd goed in een ‘Triple White’ colorway. Dat is dit keer ook weer het geval. Echter wordt de sneaker vol liefde afgemaakt, we zien in de roze swoosh aan de buitenzijde ‘Love’ staan. Op de swoosh aan de binnenzijde wordt het wat meer uitgepakt, hier staat ‘Love For All’. Op de heeltab zien we de roze kleur terug, met daarop een wit hartje door de Nike Air branding heen. Ook de branding op de tong is roze. Op de insole zien we een ‘wasvoorschrift’ die gebruikt wordt als liefdes voorschrift.

Wanneer de Nike Air Force 1 ‘Love For All‘ dropt is nog onbekend. We hopen dit paartje nog in 2020 te kunnen verwachten bij Nike met het gebruikelijke prijskaartje van €110. Hieronder kan je de sneaker checken. Wil jij nou nooit meer een release missen? Houd dan de releasekalender in de gaten, volg ons op onze socials en download de Sneakerjagers app.


Nike Air Force 1 Low Valentine's Day 'Love For All'

CV8482-100 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
Air Force Love For All
Air Force Love For All
Air Force Love For All
Air Force Love For All
Images by: Nike