Skip to content
Where to Cop

LOOK: Nike x Off-White VaporMax

7 mei 2017 19:36
LOOK: Nike x Off-White VaporMax

We hebben de afgelopen tijd veel gehoord over de samenwerking tussen Nike, Air Jordan en Off-White. Het zal gaan om 10 collabs, laat dat maar even tot je doordringen..

Op het moment gaan er foto's rond van de Air VaporMax x Off-white. De colorway zal staan uit een zwarte primeknit upper met een grote hoeveelheid typische off-white details. Zo zien we dat de swoosh niet verwerkt is in de primeknit maar gemaakt is van leer en met zichtbare stiksels is toegebracht op de VaporMax.

Verder zien we ook dat de tongue gemaakt is van een ander materiaal dan bij de gebruikelijke VaporMax releases. Deze sneaker heeft een retro uitziende tongue met de klassieke oranje swoosh. Dit oranje detail is ook terug te zien op het einde van de swoosh, waar een klein oranje label is aan vastgemaakt.

De sneaker is ook voorzien van tekst. Zo staat aan de buitenkant “AIR” en in de binnenkant staat het adres van de NIKE HQ. Er is nog geen vaste releasedatum geconfirmeerd maar naar alle verwachting zal de pack uitkomen regio zomer.

Voor jouw dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook en Instagram.