Skip to content
Upcoming

Livestock x adidas Consortium Trail pack

15 september 2018 14:15
Livestock x adidas Consortium Trail pack

Livestock x adidas Consortium zijn terug met een nieuwe samenwerking! Hoewel bij de meeste recente samenwerkingen van adidas Consortium de focus op de Futurecraft 4d runner was, lijken nu alle ogen gericht op een ander model. adidas Consortium heeft samengewerkt met Livestock voor een nieuw duo premium sneakers; de Ultra Tech GTX en de Terrex Skychaser.

Beide sneakers komen in een opvallende colorway en zijn duurzaam. De GTX komt in een opvallende gele kleur en het zwarte pantroon op de zool zorgt voor een mooi contrast. De sneaker beschikt over GORE-TEX overlays en een elastische sluiting vetersysteem. De Skychaser heeft een wat minder opvallende colorway. De sneaker heeft een grijze colorway wat wordt gebruikt voor de basis. Gele details maken het ontwerp compleet. De sneakers beschikken over een Boost demping wat comfort biedt voor de hele dag. De continental rubberen zool zorgt voor een optimale grip op elk terrein. Beide schoenen hebben speciale Livestock/Consortium branding. Het trail pack zal op 22 september worden gereleased. Scroll snel verder om de foto’s te bekijken!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Livestock x adidas Consortium Ultra Tech GTX

Releasedatum: 22 september 2018
Prijs:
€180,00
Colorway: Yellow/Yellow/Core
Stylecode: B37852

Livestock x adidas Consortium Ultra Tech GTX

Releasedatum: 22 september 2018
Prijs:
€200,00
Colorway: Stone/Core/Black/Grey
Stylecode: B37853