Skip to content
Newsfeed

Lionel Messi’s Inter Miami krijgt eigen adidas Spezial

6 december 2023 12:33
Lionel Messi’s Inter Miami krijgt eigen adidas Spezial

Of je nu fan bent of niet, Lionel Messi en zijn Inter Miami behoren dit jaar tot de meest opvallende verschijningen in de sportwereld. adidas toont hun liefde met een exclusieve ‘Inter Miami’ colorway van de adidas Spezial, waarin de primaire kleuren van de club schitteren.

Suède materiaal strekt zich uit van de neus tot aan de onderste hiel, gecombineerd met de iconische flamingo-achtige tint. De ‘Core Black’ kleur vormt een contrast en onderbreekt het profiel met de kenmerkende drie strepen en de hieloverlay. Hierdoor is het tenue van Inter Miami goed te herkennen is.

“Libertad Para Soñar” is zorgvuldig gestikt op het bovenwerk als eerbetoon aan de vrijheid om te dromen van Inter Miami fans. Daarnaast prijkt op de tong de Heron-stempel, het secundaire merkteken van de club. Dit symboliseert de eenheid met de boodschap “om nummer 1 te worden, moeten we samen gaan”. Verder wordt aan de binnenkant van de schoen subtiel verwezen naar de hartslag van de club: de fans!

Tot nu toe lijkt het erop dat de Inter Miami x adidas Handball Spezial enkel beschikbaar zal zijn in de VS. Als fan van Messi en Inter Miami kun je echter nog steeds je liefde tonen met andere officiële Inter Miami items. Denk bijvoorbeeld aan het uit- en thuistenue, hoodies en voetbalschoenen!

Jordi Albi Inter Miami x adidas Handball Spezial
Inter Miami x adidas Handball Spezial
Inter Miami x adidas Handball Spezial binnenzool
Inter Miami x adidas Handball Spezial
Inter Miami x adidas Handball Spezial
Inter Miami x adidas Handball Spezial 3 stripes
Inter Miami x adidas Handball Spezial buitenzool