Watch

Lion Kojo achter de deks bij Sneakerjagers Radio

12 maart 2021 18:14
Lion Kojo achter de deks bij Sneakerjagers Radio

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe mix op Sneakerjagers Radio in samenwerking met La Cassette Recordings!

Met SJ Radio & La Cassette Recordings proberen we steeds meer DJ’s een plek te geven die buiten ons netwerk staan. Vele gezichten zijn al bekend bij ons door de afgelopen evenementen van La Cassette in de EKKO, Weelde of Filmcafe. Door onze eigen brede muzieksmaak te willen vertolken staat er deze week iemand achter de decks die wij allemaal lief hebben..

Lion Kojo groeide op in Utrecht en was zoon van een Ghanese vader en Nederlandse moeder. Hieruit zijn vanaf zijn vaders kant invloeden ontstaan uit Reggae en Afrikaanse tunes en vanaf zijn moeders kant de westerse popmuziek. De inspiratie die Lion hieruit haalde ontwikkelden zich in een brede muzikale interesse. Verwacht bij sets van Lion Hip-Hop, RnB, Soul, Funk, Highlife en alles daar tussenin.

Normaal gesproken reist Lion Kojo van club naar club. Maar in deze tijden kun je nog altijd genieten van zijn smaak tijdens zijn eigen radioshow bij Operator Radio in Rotterdam. Als member van de Bureau Punt family kon je hem vaak checken bij BBQ, Famirie en Bassline. Daarnaast draaide Lion op festivals zoals Lowlands, Appelsap en Down the rabbit hole.

Geniet op de achtergrond van beelden van de documentaire Wattstax en fragmenten van ‘’A Small Axe: Lovers Rock’’.

Setlist:

Welcome to Detroit – Jay Dee

Vérité – Cinnaman Feat. Ebombo

Lucky Fellow – Leroy Hutson

Reaching For Our Star – Sharon Revoal

Love Days – Betty Wright

I’ll Be Missing You – Puff Daddy Feat. Faith Evans & 112

Pitch Black City Reunion – Moodymann

Street Beat – SunPalace

Rude Movements – SunPalace

Uzi Tool – DJ Spanish Fly Memphis

Zij Zeide Da Zij Zen – Kleine Crack Feat. Slagter

Chatty Chatty Mouth – The Gladiators

Deze set is ook te luisteren op je telefoon via Mixcloud. Check het account van La Cassette voor alle voorgaande sets van je favoriete DJ’s.

The Turnover