Skip to content
Upcoming

Limited edition Nike Tiempo ‘Corazón y Sangre’ voor Sergio Ramos

15 december 2017 11:58
Limited edition Nike Tiempo ‘Corazón y Sangre’ voor Sergio Ramos

Nadat Cristiano Ronaldo een limited edition voetbalschoen heeft gekregen in een goud met witte colorway is het nu ook de beurt aan Sergio Ramos. Dit wordt de eerst keer dat er speciaal voor Sergio Ramos een schoen ontworpen wordt. De speler van Real Madrid en het Spaanse nationale elftal krijg een schoen omdat hij altijd loyaal is geweest. De Nike Tiempo Legend VII krijgt dan ook de naam “Corazón y Sangre” oftewel (Heart and Blood).

De schoen wordt in een beperkte oplage gemaakt (4000 stuks totaal) en is dan ook een echte limited edition voetbalschoen. Hij komt uit op 19 december om 09:00 via deze link.

Sergio Ramos heeft uiteraard ook invloed gehad bij het ontwerpen van de voetbalschoen en dat is dan ook te zien. Zo is de schoen gemaakt van wit/parel kleurig leer dat is geïnspireerd op zijn voorliefde voor de witte Andalusian paarden. Dit is ook terug te zien op de achterkant van de schoen waar in de letter R een hoefijzer verwerkt zit (omdat we van details houden).

De zool is van chrome in de kleuren van de Spaanse vlag wat de eer geeft aan zijn vaderland. Daarnaast vindt hij familie erg belangrijk en dat is dan ook terug te zien in de schoenen. Op het goud gele gedeelte van de schoen staat dan ook het woord “familia”. Ook zijn de namen van de kinderen terug te zien op de zool van de schoen en in gouden tekst bij de hak. Op de zool staan de namen Sergio Jr. en Marco in het hart dat afgebeeld staat. Daarnaast staan de initialen RnR op de tong van de schoen wat een eerbetoon is aan zijn vrouw Rubio.

In de binnenkant van de schoen staat de tekst: “Hambre Caracter Pasión” dit ten ere van zijn speelstijl. Wat ook erg opvallend is dat de tekst 90+ in het hart staat, dit staat voor het scoren van late (en tevens belangrijke) goals. Kort samengevat bevat deze schoen genoeg details.

Wij zijn erg enthousiast over deze gelimiteerde schoen van Sergio Ramos. Laat ons weten wat jij ervan vindt.

Nike Tiempo Legend VII ‘Corazón y Sangre’

Color: WHITE/METALLIC GOLD
Stylecode: 897796-102
Releasedatum: 19 December 2017 om 09:00 uur
Storelist: Klik hier >>