Skip to content
Upcoming

LIKELIHOOD en Karhu komen samen voor een unieke collab

24 september 2020 16:36
LIKELIHOOD en Karhu komen samen voor een unieke collab

We kennen Karhu natuurlijk als dat mooie sneaker merk uit Finland met dergelijke runners! Voor de nieuwste samenwerking laat het merk echter een andere kan zien, een hele goede kant! Op 25 september dropt namelijk de unieke LIKELIHOOD X Karhu Tampras in een ‘Nero’ colorway.

LIKELIHOOD is een sneaker en lifestyle winkel uit Seatle, Washington. De winkel bied een mooie selectie merken aan zoals Fred Perry, Comme Des Garçons, WTAPS en natuurlijk Karhu! Nu, 5 jaar na de opening, komt de winkel met zijn eerste sneaker collab.

LIKELIHOOD X Karhu Tampras ‘Nero’

Voor deze samenwerking is er gekozen voor het klassieke model Tampras. De schoen was vroeger dé sneaker voor Finse atleten, maar werd ook regelmatig gedragen door scholen uit de VS. Met deze sneaker gaat LIKELIHOOD dan ook terug naar het begin van de Trampas, die zijn naam heeft te danken aan de Cowboy Trampas uit de show The Virginian. Voor de photoshoot van de sneaker is dit thema direct terug te zien, deze ademt pure western uit!

De sneaker zelf heeft de meest klassieke sneaker colorway gekregen, namelijk een zwarte upper met witte details. Op de hak van de sneaker is het logo terug te vinden van LIKELIHOOD. De sneaker word afgemaakt door het witte logo op de zijkant in combinatie met de stevige, ronde veters. Maar dat is nog niet alles, want de sneaker zijn met de handgemaakt in Italië. Dit geheel komt in een doos met daarop de hond die in de shop te vinden is en de tekst : “I called shotgun infinity when I was twelve”. Deze tekst is terug te vinden op een neon bord in de winkel.

De LIKELIHOOD x Karhu Tampras ‘Nero’ zal vanaf vandaag (24 september) uitkomen bij de winkel zelf in Seattle. Vanaf vrijdag 25 september 10:00 uur is de sneaker ook verkrijgbaar via Karhu.com.

Likelihood X Karhu Trampas 'Nero'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
LIKELIHOOD X Karhu
LIKELIHOOD X Karhu
LIKELIHOOD X Karhu